Keskustelu:Passio: Rakkauden, seksin ja seurustelun filosofiaa nuorille

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lyhyen nuorten tietokirjan ja sen sisällön esittely. Kirja-arvosteluja en ole löytänyt verkosta. --Thi 3. heinäkuuta 2008 kello 11.58 (UTC)

Koko artikkeli on vain referaatti kirjan sisällöstä. Myös muuta sisältöä olisi hyvä olla: vastaanotto, kehitys ym... Riippuu tietysti paljon siitä mihin tähtäät tämän artikkelin kanssa. --Miihkali artikuloi 3. heinäkuuta 2008 kello 12.25 (UTC)
Kuten Miihkali. Jos haluat esimerkiksi suositelluksi, niin katso mitä vaaditaan näistä artikkeleista Kadonnutta aikaa etsimässä & Narnian tarinat. kallerna 3. heinäkuuta 2008 kello 12.31 (UTC)
Kuten muutkin. Perustuu yhteen primäärilähteeseen. Ei näin. Moönlnrlsnsohi9h5nm 3. heinäkuuta 2008 kello 12.35 (UTC)
Tietysti tämä on liian kevyt suositelluksi, lähinnä kieli- ym. ulkoisille seikoille halusin huomiota. Minulle muutamankin kommentin huomio toi arvokasta innoitusta kehittää artikkelia, suositeltujen artikkelien veistämöstä voin vetää tämän kommenttipyynnön nyt toki poiskin. --Thi 3. heinäkuuta 2008 kello 12.42 (UTC)
Artikkelissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta se on Wikipediassa väärässä paikassa, koska se on (ilmeisesti) sinun tulkintaasi kirjan kirjoittajan ajatuksista. Se sopisi hienosti tarjottavaksi johonkin aikakausjulkaisuun, itse tiedät varmaan parhaiten mihin. --Ulrika 3. heinäkuuta 2008 kello 12.47 (UTC)
Referointi sai nolla pistettä. Artikkelista ei siis jää jäljelle kuin aloituskappale. --Thi 3. heinäkuuta 2008 kello 12.51 (UTC)
Sisällön tiivistys on mielestäni paikallaan, mutta siitä huolimatta artikkeli on edelleen tynkä. Vain aloituskappale ei ole kirjan referointia. Muutenkin sisällön käsittely, juonipaljastus tms. ei mielestäni varsinaisesti laajenna artikkelia, sillä oli juonipaljastus tai ei, artikkeli tarjoaa vähänlaisesti tietoa siitä oikeasti kiinnostuneille (eli kirjan lukeneille). --Miihkali artikuloi 3. heinäkuuta 2008 kello 12.57 (UTC)
Koska Niksun kootut kirjavaliot -tyylistä ei pidetty, palautin artikkelin tyngäksi. --Thi 3. heinäkuuta 2008 kello 13.04 (UTC)