Keskustelu:Origenes

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Origenes[muokkaa wikitekstiä]

Aineistoa alkaa olla vaikka millä mitalla. --Joonas 5. lokakuuta 2005 kello 22:54:36 (UTC)

Johdanto-osion tulisi olla tiivis, mutta kolme reilua kappaletta. – Zeal 7. lokakuuta 2005 kello 22:36:11 (UTC)
No on siinä nyt muutakin parannettavaa. Aineistoa on tosiaan jo paljon, mutta sen esitys vielä ontuu. Kannattaa miettiä pilkkujen sijoittelua ja viivoja (– olisi suositeltava) sekä numeroita: asiatekstissä kuuluisi pienet, ainakin alle kymmenen suuruiset numerot, kirjoittaa kirjaimin. Artikkelissa on myös huomattavasti punaisia linkkejä, mikä ei saisi olla tilanne suositelluilla sivuilla. Näiden muutosten jälkeen kannattaisi miettiä lausejärjestyksiä ja -muotoja: monen asian sivulla voisi esittää selkeämmin ja yksinkertaisemmin. Lisäksi siellä oli joitain käsitteitä, jotka kannattaa selittää sanalla tai parilla heti tuossa artikkelissa. Aineiston puolesta artikkeli on jo suositellun sivun arvoinen. – Zeal 15. lokakuuta 2005 kello 20:23:00 (UTC)
Onko "Aiheesta muualla" sama kuin artikkelin lähteet vai aihetta sivuavin sivujen linkkiluettelo? --Harriv 18. lokakuuta 2005 kello 22:03:07 (UTC)
Nyt lähteet ovat erikseen. Artikkeli tosin on lähes suora käännös englanninkielisestä, joten tuossa ovat lähinnä alkuperäisartikkelin lähteet. Muutenkin sen verran raaka, ettei tuosta nopeasti tule suositeltavaa, vaikka olisi miten pitkä. --Tomisti 7. joulukuuta 2005 kello 14:44:42 (UTC)