Keskustelu:Olutravintola Pikkulintu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Esitin lähdepyynnön kohdalle, jossa lukee "se on tunnettu monipuolisesta olut- ja erityisesti mallasviskivalikoimastaan, joka on tiettävästi Suomen laajin". Olutravintolan kotisivuilla sanotaan, että "mallasviskivalikoimamme lienee maan kattavin". Kuinkahan varma tieto on? --Jetman 30. heinäkuuta 2006 kello 13.32 (UTC)

Se on "100%" varma. Tuskin sentään löytyy ketään, joka on virallisesti laskenut kaikki pullot kaikista Suomen ravintoloista. --TBone 30. heinäkuuta 2006 kello 13.35 (UTC)
Samat sanat. Mitään virallista laskelmaa aiheesta ei löydy, mutta monet viskiharrastajat tuota vakuuttavat. --alkup. artikkelin lisääjä (itselläni ei ole mitään sidoksia ko. paikkaan joten ko. maininnan voi toki poistaakin jos se tuntuu arveluttavalta :))
Lähinnä pyysin lähdettä tuon tiettävästi-sanan vuoksi ja siitäkin syystä, että olutravintolan omilla kotisivuilla puhuttiin potentiaalissa. Tietysti on mahdollista kirjoittaa "usein sanotaan..." tms. ja esittää sille lähde. --Jetman 30. heinäkuuta 2006 kello 13.45 (UTC)