Keskustelu:Nana Hedin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kuka meni laittamaan tuon: Lähteettömät artikkelit- merkinnän? Ellet huomaa sinä koira, niin alhaalla näkyy ainoa lähde, jota on käytetty! Pusi!M.Koskinen 17. heinäkuuta 2008 kello 11.22 (UTC)Pusi!

Varsinkaan ainoaksi lähteeksi tuntemattoman henkilön oma kotisivu ei kelpaa, vaan tarvittaisiin myös luotettavia ulkopuolisia lähteitä. --Ulrika 17. heinäkuuta 2008 kello 11.37 (UTC)
Missäs niin sanotaan? -_- M.Koskinen 17. heinäkuuta 2008 kello 13.02 (UTC) -_-
Ulrika on osoittain oikeassa, mutta perusfaktojen lähteenä henkilön omia verkkosivuja voidaan käyttää. tarkistettavuus-käytäntö: "Itse julkaistua materiaalia voidaan kuitenkin käyttää materiaalina kirjoitettaessa artikkelia henkilöstä tai organisaatiosta itsestään. Tällöin on kuitenkin oltava varmuus materiaalin kirjoittajasta ja materiaalin pitää olla olennaista eikä kyseessä saa olla itsensä korostaminen. Itse julkaistua materiaalia ei tule käyttää toissijaisena lähteenä vaan ainoastaan tosiasioiden tarkistukseen." --Joonasl (kerro) 17. heinäkuuta 2008 kello 13.05 (UTC)
Kiitos Joonasl, että vastasi puolestani, mutta kommenttiani kommentoidessasi olet osittain väärässä. Kirjoitin: "Varsinkaan ainoaksi lähteeksi tuntemattoman henkilön oma kotisivu ei kelpaa" (kursivointikin minun). Lisäsin nyt kommenttiini yhden tarkentavan sanan, joka saattaa auttaa ymmärtämään tarkoitustani. --Ulrika 17. heinäkuuta 2008 kello 14.10 (UTC)