Keskustelu:Myrskypojat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  • Tekijänoikeusongelma: teksti on suora kopio (jopa osa kirjoitusvirheistä, onneksi eivät sentään ihan kaikki) Myrskypoikien kotisivuilta osoitteesta http://www.myrskypojat.net/fin/index.shtml. Tavallaan tuo on sen kaltaista (mainos)tekstiä, että kirjoittaja saattaa itse olla tuon tänne tuonut, mutta silti – missään ei kuitenkaan mainintaa luvasta näkynyt. --ZeiP 24. elokuuta 2005 kello 20.08 (UTC)
  • Alunperin tuon kiistellyn tekstin on kirjoittanut kyseisen sivuston alkuperäinen tekijä, mutta ollessani nykyään kyseisen sivuston uudelleensuunnittelusta vastaava, omaan tekijänoikeudet kyseiseen kiisteltyyn tekstiin, jota tosin on muutettu tähän palveluun soveltuvammaksi. Selvästi kertoen minulla on lisenssi käyttää tekstiä, joka lukee lippukunan kotisivuilla. Pyydän anteeksi sekoilujani, olen vasta-alkaja Wikipedia -sivuston käytössä. --Amppi 25. elokuuta 2005 kello 12.31 (UTC)
Ei hätää. :) Minä poistan tuon tekijänoikeusmallineen. Niin joo, ja tervetuloa Wikipediaan! —Jniemenmaa 25. elokuuta 2005 kello 12.37 (UTC)