Keskustelu:Melodinen trance

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En voi ymmärtää miksi tuo halventava "Kikkeli-trance" ilmaus roikkuu mukana edelleenkin. Ikinä en tätä tyylisuuntaa ole sellaiseksi edes kuullut kutsuttavan. Kommentin jätti Elax (keskustelu – muokkaukset).

No, voi kai sen poistaa, jos haluaa. Ilmaisun näkyy joku anonyymi käyttäjä lisänneen. Toisaalta, jos teet vaikka Google-haun termeillä kiksu ja kikkelitrance, niin huomaat, että muutamat muutkin näyttävät kytkevän ne yhteen. Esimerkiksi City-lehti (joka on tietysti paras mahdollinen auktoriteetti ;-)), sanoo seuraavaa eräässä vuoden 2002 artikkelissaan, osiossa Klubisanaston alkeet:
Kiksu = kikkelitrance = Melodinen trance. --Methem 28. syyskuuta 2008 kello 18.54 (EEST)[vastaa]
City on täysin roskaportaali, jonka kirjoittajat keksii päästä omia juttuja ja termejään. Jos siellä joku jotain kirjoittelee mielipiteenään, ei se tee siitä hyväksyttyä termiä asialle. Elax (keskustelu) 28. huhtikuuta 2023 kello 12.11 (EEST)[vastaa]

joo, olen sen nimittäin kerran jo poistanut, mutta en jaksa alkaa enempää asiasta sotimaan :) Kommentin jätti Elax (keskustelu – muokkaukset).

Ei moinen minuakaan suuresti kiinnosta. =) Yo. kommenttini kuitenkin tarkoitti sitä, että ne, jotka käyttävät tuota epämääräistä nimitystä tästä genrestä, voivat hyvinkin olla oikeassa. Itsekin olen pitkään ollut siinä uskossa, että nimitys kiksu tulee jostain tuollaisesta. Mutta en ole asiantuntija genren suhteen. --Methem 29. syyskuuta 2008 kello 02.30 (EEST)[vastaa]