Keskustelu:Marxilais-leniniläinen yhteiskuntatieteen seura

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisiko syytä poistaa artikkeli kun järjestö on lakkautettu jo vuosia sitten?

Mitä tämä on muuten kuin yhdistyksen omin sanoin? -tKahkonen 6. heinäkuuta 2006 kello 21.31 (UTC)

Jos kyse on ykdistyksen teeseistä, niin kyllä siinä pitää olla yhsityksen omat sanat mukana. Sitten ja sen jälkeen tulee analyysia-osio, jossa voidaan pohtia lajemmin yhdistyksen merkitys ja tavoitteita. Mutta ei yhdistyksen teeseihin, eli omaan julistukseen, voi ihan mitä tahansa lisätä, ei niitä voi ehdes kovin paljon arvottaa ja lisäillä. --Alexius Manfelt 7. heinäkuuta 2006 kello 03.37 (UTC)
MLYS on "poliittiseksi puolueeksi pyrkivä" / "marxilaista tiedettä edistävä" / "marxilaista lehteä julkaiseva" yhdistys... Mikä tämä oikein on? Pitkä lainaus puolueen periaateohjelmasta ei ole oikein järkevä määrittely Wikipedian artikkelille. -tKahkonen 7. heinäkuuta 2006 kello 11.47 (UTC)
Jos tuon mainitsemasi asia on kriteeri, niin 99% prosenttiä rokkibändeistä lähteet silloin vetään Wikipediasta ja lähes kaikki niin huonisti tehdyt älppäriartikkelit. Ei kait se nyt noin ole? --Alexius Manfelt 7. heinäkuuta 2006 kello 12.41 (UTC)
Mun puolesta voisi lähteäkin, mutta onko järkeä kopioida periaateohjelma wikipediaan? Minkä sortin yhdistys tuo oikein on? Jokin "marxilaisen tieteen" tukiyhdistys? Miten se tukee sellaista? -tKahkonen 7. heinäkuuta 2006 kello 13.07 (UTC)