Keskustelu:Maanalainen armeija iskee jälleen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Renékö ei naistenmies?[muokkaa wikitekstiä]

Juonipaljastuksessa on kyseenalaistettu päähahmon naisonni. Tuota noin, jos hän pelehti kaikkien tarjoilijattareidensa (eli Yvette, Mimi, Maria), vastarintaliikkeen johtajattarien (Michelle ja kommunistisen vastarintaliikkeen johtajatar Louise) ja vielä vaimonsakin kanssa, niin on herrassa aika tavalla vetovoimaa ollut?Quill (keskustelu) 4. elokuuta 2014 kello 01.02 (EEST)[vastaa]

Jaa, tuossa taidettiinkin kyseenalaistaa kyseenalaistus :) Quill (keskustelu) 4. elokuuta 2014 kello 01.04 (EEST)[vastaa]

'Allo 'Allo! sarjan eri versiot[muokkaa wikitekstiä]

Maanalainen Armeija Iskee Jälleen sarjasta on olemassa kaksi eri versiota: Brittiversio ja kansainvälinen versio.


Kansainvälisen version jaksojen pituus on monta minuuttia lyhyempi kuin brittiversion. Yksi jakso on suurinpiirtein kestoltaan noin 25 minuuttia pitkä.


Esimerkiksi 6. kauden 3. jakso: Brittiversion kesto on noin 30 minuuttia pitkä kun taasen kansainvälisen version pituus on noin 25 minuuttia pitkä.


Koska kaikkien kausien Kansainvälisen version jokaisesta jaksosta on joitakin kohtauksia leikattu pois. Ainoan poikkeuksen tekee 5. kausi, joita tehtiin 26 jaksoa (25 minuuttia per jakso), jotka ovat kestoltaan yhtä pitkiä britti- ja kansainvälisessä versiossa. Tämä kyseinen kausi muutenkin suunnattiin kansainväliselle markkinoille.


Mitä tulee kansainväliseen versioon niin yleensä eri suoratoistopalvelut ja maksukanavat ostavat esitysoikeudet tähän kansainväliseen versioon (sama koskee myös DVD julkaisuja) ja eivätkä edes näytä kaikkia jaksoja joita tehtiin kaiken kaikkiaan 87 jaksoa vuosina 1982 - 2007.


Ainoa joka esitti brittiversion ja kaikki jaksot (pois lukien The Return of 'Allo 'Allo!) oli Yle TV1 kanava vuosina 1997 - 1998.

Mielenkiintoista, että tietoa ei ole missään tuotu esille(?)


--46.132.29.147 7. kesäkuuta 2021 kello 00.56 (EEST)[vastaa]