Keskustelu:Luettelo suomalaisista videopeleistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisi hyvä pistää jokaisen pelin perään formaatti jolle peli on julkaistu

Lisäilin nyt esimerkinomaisesti muutaman perään formaatin (lähinnä niille, joista olin suht varma etukäteen). Joku muu saa jatkaa. Viznut 24. toukokuuta 2005 kello 10:40:44 (UTC)
Merkintöjä pitäisi tarkentaa. Toimiiko PC-peli Windowsilla, DOSilla, Linuxilla vai BSD:llä? "PC" ei kerro juuri mitään siitä, minkä käyttöjärjestelmän peli vaatii toimiakseen. Veikk0.ma 5. helmikuuta 2011 kello 23.41 (EET)[vastaa]

Eikös toi Fasoulaksen Galactic ollut ei-kaupallinen (siis ei julkaistu kaupallisesti)? Ravel 26. toukokuuta 2005 kello 10:25:58 (UTC)

Se julkaistiin erään lehden mukana kun sille ei löytynyt muuta julkaisijaa. Se on siis kaupallinen, koska se on osa lehden hintaa (sitä ei saa kopioida, käsittääkseni sen enempää kuin muitakaan kaupallisia pelejä). Se voidaan luokitella kaupalliseksi myös siksi, koska siitä piti tulla normaali kaupassa myytävä tuote.

Ohjelmointiprojektin alkuperäisellä tarkoituksella ei ole mitään merkitystä sen kaupallisuutta pohdittaessa. Ravel 26. toukokuuta 2005 kello 11:15:42 (UTC)

Suomalaisuus[muokkaa wikitekstiä]

Jos suomalainen tyyppi on töissä ulkomaisessa firmassa, joka myy pelin ulkomaiselle julkaisijalle, onko peli tällöin suomalainen? Esimerkiksi Sanxionin kehitti ja julkaisi firma nimeltä Thalamus - koodaaja oli suomalainen Stavros Fasoulas. Ravel 27. lokakuuta 2006 kello 11.52 (UTC)

Sivultahan puuttuu red lynx joka on tehnyt PSP:lle ja NGagelle pelejä vaikka millä mitalla.

Lakeview Cabin[muokkaa wikitekstiä]

Lähivuosina ilmaantuneet Lakeview Cabin- sarjan pelit ovat mahdollisesti myös lisättävissä. –Kommentin jätti 88.114.143.207 (keskustelu)

Miksi Star Arcade erikseen?[muokkaa wikitekstiä]

Millä perusteella Star Arcaden pelit ovat erikseen listassa? Ja samoin sen perässä oleva ”Muut” listan voisi kai sulauttaa päälistaan? Zilppuri (keskustelu) 16. tammikuuta 2021 kello 21.33 (EET)[vastaa]

Pro Pilkki, sekä Pro Pilkki 2[muokkaa wikitekstiä]

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pro_Pilkki