Keskustelu:Lars Ulrich

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jaa-a, mikäköhän on kun ei kelpaa Lars yhdysvaltalaisiin muusikoihin? Onko syynä se, että Lars on ollut ensimmäiset 17 vuotta tanskalainen (vuodesta -81 kuitenkin yhdysvaltain kansalainen) vai se että hän on rumpali? Jos syynä on jälkimmäinen, eikö samalla perusteella esim. Hetfield kuuluisi luokkiin laulajat ja kitaransoittajat (tai vielä oikeammin taustakitaran soittajat) mutta ei luokkaan yhdysvaltalaiset muusikot? --Agony 5. joulukuuta 2005 kello 19:13:18 (UTC)

Larsin ensimmäiset rummut[muokkaa wikitekstiä]

Ote Metallica-kirjasta: "Lars oli vuonna 1977 saanut ensimmäiset rumpunsa lahjaksi vanhemmiltaan (ei isoäidiltään, kuten toisinaan virheellisesti väitetään - isoäiti kyllä osti Larsille rumpusetin, mutta se tapahtui vasta siinä vaiheessa, kun Lars oli jo jonkin verran oppinut soittotekniikkaa)." Saa mennä tarkistamaan vaikka lähimmästä kirjastosta sivu on 37. Joten kysynkin, miksi muokkaukseni merkittiin "roskaksi"? Kommentin jätti 82.133.163.26 (keskustelu – muokkaukset).

Ote Larsin sivusta metallica.com alla: "At 13 his grandmother bought him his first drum kit" jota ei voi suomentaa mitenkään muuten kuin siten, että Lars sai ensimmäisen rumpusetin 13-vuotiaana isoäidiltään. Meillä on siis kahden yhtä luotettavan lähteen konflikti, joista pitäisi valita se luotettavampi. Onko lainauksesi kirjasta sanasta sanaan sama (eli kirjassa on ollut niin ikään suluissa ollut huomautus ei isoäidiltään, kuten toisinaan virheellisesti väitetään - isoäiti kyllä osti Larsille rumpusetin, mutta se tapahtui vasta siinä vaiheessa, kun Lars oli jo jonkin verran oppinut soittotekniikkaa)? --Agony (403) 4. maaliskuuta 2007 kello 07.10 (UTC)

Jaa-a, tiedä sitten mikä on oikein ja mikä väärin.Kaikki oli sanasta sanaan kopioitu. Kommentin jätti 82.133.163.26 (keskustelu – muokkaukset).

Meillä on siis yksimielisyys siitä, että Ulrich sai ensimmäiset rummut (Ludwig) 13-vuotiaana, jolloin mielestäni järkevintä olisi tässä tapauksessa tiputtaa antajan tieto pois, eli vaihdetaanko lause muotoon "Ulrichin musiikillinen ura käynnistyi 13-vuotiaana, kun hän sai ensimmäisen rumpusettinsä, "Ludwig"-rummut."? --Agony (403) 4. maaliskuuta 2007 kello 10.07 (UTC)
Kannatan. --Wipu 4. maaliskuuta 2007 kello 17.31 (UTC)
Kannatan. Kommentin jätti 82.133.163.26 (keskustelu – muokkaukset).

Ulrichin pedalit[muokkaa wikitekstiä]

Eikös Larsilla ole TAMAN:n Iron cobra pedalit? Ja Lars taitaa olla Tanskan kansalainen.

Kuinka olennaista on luetella soittajan käyttämät soittimet - tässä tapauksessa rumpalin pellit, rummut, ja pedaalit? Ja miksi soittimien yhteydessö ei tarvitse antaaa lähdeviitettä? Haisee lievästi mainostamiselta.