Keskustelu:Kymmenen uutiset

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko Kymmenen uutiset ihan tosissaan ollut joskus YLEn ohjelma? En oikein usko. Muistelisin, että se olisi ollut aina MTV3:n ohjelma.

Kuten jo aikaisemmin sanoin, Mainostelevision ohjelmia on esitetty Yleisradion tv-kanavilla silloin, kun maassa oli vain kaksi valtakunnallista tv-kanavaa. Saatat olla niin nuori ettet tällaista aikaa muista/voi muistaa, mutta varsin totta kuitenkin asia on. –mikko (habla) 5. maaliskuuta 2005 kello 12:25 (UTC)

Mutta tuliko silloin, kun Kymmenen Uutiset oli YLEn ohjelma, tuliko sen yhteydessä silloin mainoksia?

Vuoden 1992 loppuun saakka MTV:llä ei ollut omaa kanavaa, vaan sen ohjelmia lähetettiin TV1:ssä ja TV2:ssa, vuodesta 1989 myös Kolmoskanavalla. MTV:llä oli omat ohjelmaosuutensa, jotka erotettiin YLEn ohjelmistosta tunnareilla. Muistan hyvinkin 1980-luvulta ja 1990-luvun alusta, kun esim. TV1:n ohjelmaosuus vaihtui MTV:n ohjelmaosuudeksi: ensin tuli TV1:n tunnari ja sen jälkeen MTV:n tunnari, joka aloitti MTV:n ohjelmaosuuden. Kun MTV:n ohjelmaosuus päättyi, tuli ensin MTV:n tunnari ja sen jälkeen TV1:n tunnari. Vasta vuonna 1993 MTV sai oman kanavansa, jonka nimeksi tuli MTV3. Kymmenen Uutiset ei ollut koskaan YLEn ohjelma, vaikka se lähetettiin TV1:ssä tai TV2:ssa vuoden 1992 loppuun saakka. Kyllä, ennen Kymmenen Uutisia on aina tullut mainoksia. Sitä en tiedä, onko Kymmenen Uutisten välissä koskaan ollut mainoksia.
Mainoksiahan on saatu uutisten väliin tekemällä talousuutisista ja säätiedotuksista omat ohjelmansa.--Urjanhai 16. toukokuuta 2010 kello 22.19 (EEST)[vastaa]

Artikkelin otsikoksi "Kymmenen Uutiset" (isolla U:lla)[muokkaa wikitekstiä]

MTV3 käyttää ohjelmatiedoissaan kirjoitustapaa "Kymmenen Uutiset" (isolla U:lla). Siksi haluan, että artikkelin otsikossa käytettäisiin tuota kirjoitustapaa, mutta se on jo varattu uudelleenohjaussivuksi. Artikkeli "Kymmenen uutiset" (pienellä u:lla) voisi toimia uudelleenohjaussivuna. Berndt Söderström 28. kesäkuuta 2007 kello 11.15 (UTC)