Keskustelu:Kulkurin valssi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämän artikkelin kuvamateriaalit rikkovat sitaattioikeutta. Kaikki ”sitaattioikeudella käytettävät” kuvat eivät siis voi jäädä artikkeliin, osa on poistettava. Ehdotan, että kansikuva, kummitustanssin ja morsiamen ryöstön kuvat jätettäisiin artikkeliin, sillä teksti viittaa niihin ja muut poistettaisiin kokonaan. — str4nd 2. toukokuuta 2008 kello 12.59 (UTC)

Nyt kuvista on jäljellä sensuroimattomana päähenkilöiden lähikuvat, Rosinka & Arnold -kohtaus, johon viitataan tekstissä, elokuvan ydinkohta eli Arnoldin & Helenan ensitapaaminen (viitataan tekstissä), joka myös jakaa elokuvan selkeästi kahteen osaan, kummitustanssi, morsiamenryöstö, kaksintaistelu (viitataan), joka on myös esimerkki elokuvan visuaalisesta näyttävyydestä. Tämän enempää kuvia ei tulisi sensuroida laadun oleellisesti kärsimättä. Pitäisikö ehkä tekstiäkin deletoida eli sensuroida? Drefer 2. toukokuuta 2008 kello 17.43 (UTC)
sensuuri: (1) painatteiden, elokuvien tms. (ennakko)tarkastus (Perussanakirja). Wikipediassa ei ole ennakkotarkastusta, vaan kaikki muutokset tulevat heti voimaan ja jäävät vieläpä sivuhistoriaan. Sen sijaan artikkeleita tarkastetaan jälkikäteen sen varalta, etteivät ne rikkoisi Suomen tai Floridan lakeja. – Kuohatti 3. toukokuuta 2008 kello 10.18 (UTC)