Keskustelu:Korkean erotuskyvyn nestekromatografia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kumosin käyttäjän Chrattac tekemät muokkaukset 7.8.2008.

-Kolonneja koskeva teksti oli poistettu kokonaan, koska kolonneista on käyttäjän mukaan jo sivu. Kolonneja käsittelevällä sivulla ei kuitenkaan käsitellä kromatografiakolonneja lainkaan, joten muokkaus asiaton.

-Detektoreja käsittelevä teksti oli myös poistettu ja siirretty teksti omaksi aiheekseen. Tekstini koski kuitenkin vain ja ainoastaan HPLC-detektoreja, joten se ei sovi yleisesti detektoreja käsittelevään artikkeliin.

Kaiken kaikkiaan käyttäjän tekemät muokkaukset kielivät täydellistä asiaan perehtymättömyyttä, tällaiset muokkaukset saisivat jäädä tekemättä. Artikkelia saa ja pitää toki parantaa. Kommentin jätti Juha Järvenpää (keskustelu – muokkaukset).

OK, myönnän etten ole asiaan perehtynyt, mutta toimin kuten parhaaksi näin. Palautuksen sijaan olisit toki voinut vain laittaa nuo omat tekstisi takaisin ja jättää wikilinkit paikoilleen, koska ne vähintään oli tarkoitettu asiaan perehtymättömille. Kaikille kun ei ole päivänselvää, mitä faasi, kvantitatiivinen analyysi tahi edes yhdiste ovat. terv. --Chrattac 7. elokuuta 2008 kello 14.29 (EEST)[vastaa]