Keskustelu:Joose Keskitalo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko tämä henkilö ihan varmasti tarpeeksi merkittävä? --SM 20. syyskuuta 2005 kello 04:48:53 (UTC)

Käsittääkseni Keskitalolla on jonkin verran underground-mainetta eli hänet tuntee joku muukin kuin artikkelin kirjoittaja. Itse olen nähnyt Keskitalon keikalla kerran. Lisäksi hänen musiikkinsa on aika omaperäistä. Nikke 20. syyskuuta 2005 kello 06:16:29 (UTC)
Kyllä hän ilmeisesti riittävän merkittävä on, mm. [1] [2] [3]. Artikkeli on vaan ihan paska. --TBone 20. syyskuuta 2005 kello 07:40:00 (UTC)
Jos omaperäisen musiikin perusteella laskettaisiin merkittävyys, Wikipedia olisi täynnä kaiken maailman "peräkylän elviksiä" - joista kertovia artikkeleita kyllä täältä poistetaan pari kappaletta joka päivä. Itse satun olemaan kyllä henkilöstä tietoinen mutta en tod. musiikillisten "ansioittensa" vuoksi. Ja jos näin asiaan kuulumattomasti todetaan, niin musiikki on melkoista kuraa eikä "ole julkaissut levyä suuren levy-yhtiön kautta" tms. joka vissiin oli jonkinlaisena suuntaviivana nosisa merkittävyyssäännöissä. --SM 20. syyskuuta 2005 kello 18:25:52 (UTC)
Jos merkittävyyskynnystä määrittää se, onko julkaissut suurella levy-yhtiöllä, jää täältä pois aika monta artistia, joilla on musiikillista merkitystä ja mainetta pienemmissä piireissä. Esimerkiksi suomalaisen reggaen, teknon tai rapin musiikilliset uudistajat ovat todennäköisesti pienlevy-yhtiöiden leivissä. En ota kantaa siihen, onko Keskitalolla tämmöistä merkitystä. Nikke 24. lokakuuta 2005 kello 08:40:30 (UTC)

En tohtinut muokata, mutta "Joose Frans Esko Keskitalo on Suomen suosituimpia gospeltrubaduureja, osaksi johtuen varmaan vastaavien vähyydestä Suomessa" - mitä?!

Tarkoittaako 'trubaduuri' tässä nimenomaan sitä, että lauluissa on selkeät tarinat? Pekka Simojoki, Jaakko Löytty, Jukka Leppilampi, Pekka Laukkarinen, J Jyrä, Pekka Ruuska, Maria Laakso, Matti Aspvik ja Juha Tapio saattavat ehkä olla siinä mielessä hitusen verran vähemmän 'trubaduureja', mutta raja on lähes olematon, ja esimerkiksi nämä mainitut artistit ovat aivan varmasti "suositumpia" kuin Joose. Kommentin jätti Hankku (keskustelu – muokkaukset).

Ei kyllä ole suosituin missään gendessä... Tuossa Desipelin artikkelissa hän sanoo ettei ole gospelmies alkuunkaan. Tää on aika pitkälti puppua koko artikkeli, eli tarkistelkaapas joku noita lähteitä. Mä en ole koskaan kuullutkaan koko hemmosta. Trubaduuri ei kai tarkoita että laulussa olisi tarina vaan sitä että mies kiertää itse esittämässä omia tarinoitaan. Näin minä LUULEN. Mutta joo.. Kommentin jätti 88.193.187.104 (keskustelu – muokkaukset).

Ei sen nyt suosituin tarvitse olla, mutta Keskitalo on underground-piireissä varsin suosittu heppu. En tiedä tekeekö hän elantoaan musiikilla, mutta ei varmaan paljon puutu. Muita vastaavia bändejä (suosioltaan) ovat mm. Porilaiset Circle/Kuusumun Profeetta/Eleanoora Rosenholm ja myös Paavoharju, jossa Keskitalo myös vaikuttaa. Artikkelia pitäisi tosiaan kehittää vähemmän hehkuttaavaan muotoon, mutta se nyt on laajempikin ongelma wikipedian musa-artikkeleissa. -Mikael 2. maaliskuuta 2008 kello 07.19 (UTC)

Pelkkää puppua koko artikkeli. Joose keskitalo on ei kukaan ja sellaisenakin aika säälittävä wannabee.. Ei tällä artikkelilla ole mitään arvoa täällä vikipediassa ennenkuin kaveri alkaa saada noita omakustanteitaan myytyä. Ei radiosoittoa, ei yhtään levyä yhdessäkään liikkeessä, eikä mitään muitakaan meriittejä.--91.153.55.80 4. syyskuuta 2008 kello 09.39 (EEST)[vastaa]

Levykauppa X kyllä myy Keskitalon levyä. -Sirpa

Tuo on aika raskasta paskanjauhantaa että Keskitalo olisi 'ei kukaan' enää nykyään. Mies on aika paljon saanut julkisuutta eri medioiden kautta, keikkailee melkoisen paljon ja on muutenkin julkisuutta saanut. Ja eiköhän tuo 'Helmi levyt' ole kohonntu julkaisujensa kanssa vähän omakustanteiden yläpuolelle. Poistetaan saman tien kaikki punkkibändit, kun eighän niillä levy-yhtiötä ole. Ja radio-soittoko tämän ratkaisee?

Lasten määrälle tarvittaisiin uusi lähde. Quutar (keskustelu) 30. lokakuuta 2020 kello 13.18 (EET)[vastaa]

Tämä sivu kaipaisi kyllä päivitystä aika kovalla kädellä. Keskitalo tehnyt jo kohta 20 vuotta musiikkia ja kuuluu kotimaisten lauluntekijöiden kiistattomaan kärkeen. Nykyinen kuvaus vastaa tilannetta ehkä jostain vuodelta 2007. Joku lause saattaa jopa olla omalta näppäimistöltäni, kun olin kova Joose-fani silloin (ja edelleen).