Keskustelu:Janne Saksela

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tekeekö yhdessä elokuvassa esiintynyt teinipoika niin sanotusti näyttelijää? --Siliamaav 3. toukokuuta 2008 kello 08.43 (UTC)

En tiedä, mutta mielestäni pääosan esittäminen elokuvassa tekee henkilöstä merkittävän. Täsmälleen samoilla meriiteillä meillä on täällä myös Tiia Talvisara. --Elena 3. toukokuuta 2008 kello 12.46 (UTC)
Vaihtoehtona voisi olla yhdistäminen elokuva-artikkeliin. Mutta jos nyt kerran on muistakin vastaavista artikkelit, niin kaipa tämä on merkittävä.--kalamies 3. toukokuuta 2008 kello 20.40 (UTC)
Ottamatta kantaa siita, etta tarvitaanko nayttelijoista artikkeleita, niin oikeiden elokuvien paaosissa olevat ovat merkittavia. --Zache 5. toukokuuta 2008 kello 00.04 (UTC)

Vaikka olisikin merkittävä, niin onko silti mitään järkeä väkisin tehdä itsenäistä artikkelia, jos mitään kerrottavaa ei ole? Tällaisessa tilanteessa uo riittäisi ihan hyvin, ja sen oman artikkelin tehdä sitten kun asiaa löytyy. --Louhikärmes 5. toukokuuta 2008 kello 02.23 (UTC)

Kyllä pitäisin artikkelin arvoisen. Vrt. Salatut elämät, jonka sivuosanäyttelijöistä on artikkeleita. Tämä Suden arvoitus on sentään merkittävän ohjaajan merkittävä elokuva. Tunnetusti olen korkean riman kannalla, mutta tämä mielestäni ylittää siinä missä esikoisromaanikirjailijakin ja yhden albumin (jopa joskus näköjään omakustanteenkin!) julkaissut bändi. --Ulrika 5. toukokuuta 2008 kello 04.03 (UTC)
Vastasit väärään kysymykseen, en puhunut merkittävyydestä, vaan siitä onko järkevää tehdä ehdoin tahdoin irrallista artikkelia pelkästään sisällöllä ”X näytteli pääosaa elokuvassa Frankensteinin pojan koston paluu”, kun sama käy ilmi jo ko. elokuvan artikkelista, koska ”tämä ansaitsee artikkelin”. Ei artikkelin saaminen Wikipediaan ole mikään itseisarvo. --Louhikärmes 5. toukokuuta 2008 kello 11.04 (UTC)
Olen samaa mieltä merkittävyydestä, mutta Louhikärmeen linjoilla siitä, että onko kannattavaa pitää artikkelia, johon ei löydy tällä hetkellä (ja tuskin ehkä koskaan) enempää tietoa. Sopisiko sellainen ratkaisu, että yhdistetään tämä nyt elokuvan artikkeliin ja tehdään oma sitten, jos jostain ilmestyy lisätietoja? --Elena 5. toukokuuta 2008 kello 19.36 (UTC)
Onhan kaveri ollut jo kahdessa elokuvassa, eikä omasta artikkelista ole haittaakaan. Ja voihan sitä omassa artikkelissa kertoa myös jotain taustatietoa, jos jotain kiinnostaa.--kalamies 6. toukokuuta 2008 kello 07.41 (UTC)
Joo joo, mutta jos sitä taustatietoa ei ole mistään saatavilla. --Elena 6. toukokuuta 2008 kello 08.06 (UTC)