Keskustelu:Iirinkielinen nykykirjallisuus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni artikkelin nimi on virheellinen. Iirin nykykirjallisuuden sijaan pitäisi mielestäni käyttää muotoa "iirinkielinen nykykirjallisuus" (tai "Irlannin nykykirjallisuus", ja ryhmittää erikseen sen alle iirinkielinen ja englanninkielinen kirjallisuus). Koska "iiri" ei ole valtio, sitä ei voi rinnastaa vaikkapa sellaiseen käsitteeseen kuin "Suomen nykykirjallisuus". --MiaK 15. kesäkuuta 2005 kello 20:28:53 (UTC)

Koska minulla on tekijänoikeus tämän sivun materiaaliin (niin halutessanne voin sen myös todistaa), sattuneesta syystä kehotan poistamaan tämän sivun. - Panu Petteri Höglund.

Höpsistä, selvät disclaimerit kertovat että tänne tallennettu tieto tulee vapaaseen käyttöön... --ML 13. syyskuuta 2005 kello 11:57:54 (UTC)
Jos olet itse tekijänoikeuksien haltijana tallentanut tekstin tänne, olet myöntänyt käyttöoikeuden ainestoon GFD-lisenssiehtojen mukaisesti ja et voi vaatia aineiston poistamista jälkikäteen. --Joonas 13. syyskuuta 2005 kello 12:06:33 (UTC)


Minulla ei sinänsä ole mitään sitä vastaan, että minua henkilökohtaisesti koskeva sivu poistetaan, mutta jos tähän syynä pidetään jotain "Seppo Lehtoon verrattavaa nettihörhöyttä", lienee johdonmukaista, että poistatte myös sivun, jonka olen käytännössä yksin laatinut. Ettehän varmaankaan halua tänne Seppo Lehdonkaan hörhöaineistoa, joten olkaa johdonmukaisia. - PPH

Monet henkilöt ovat tuottaneet wikipediaan aineistoa, vaikka heistä ei omaa artikkelia olekaan. Tuo nettihörhöys oli yhden henkilön (sinänsä asiaton ja tarpeeton) näkemys eikä edusta wikipediayhteisön yleistä kantaa. Iirin kieleen ja iirinkieliseen kulttuuriin liittyvät artikkelisi ovat oikein mainioita ja puolustavat paikaansa tietosanakirjassa. --Joonas 13. syyskuuta 2005 kello 12:55:37 (UTC)
Olemme kiitollisia wikipedialle antamastasi avusta hienojen artikkeliesi muodossa, ja toivomme sinun jatkossakin osallistuvan Wikipedian muokkaamiseen. Myös arvostamasi iirinkieli tulee tunnetummaksi artikkeleidesi johdosta, joten artikkelit täällä edistävät sinunkin asiaasi. Kuitenkin monet muutkin ovat kirjoittaneet tänne hyvää tekstiä, eikä heistäkään ole omaa artikkelia. Seppo Lehdosta en tiedä mitään, kuten en sinustakaan. Jos Seppo Lehto kirjoittaisi hyvän artikkelin tänne, toki sekin saisi jäädä.

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Iirinkielinen nykykirjallisuus[muokkaa wikitekstiä]

Hämmästyttävän pitkä ja seikkaperäinen artikkeli vähemmän tunnetusta aiheesta. Kieli kaipaa paikoitellen huoltoa, mutta muuten tässä on potentiaalia vaikka mihin. --Joonas 27. elokuuta 2005 kello 15.28 (UTC)

Ensimmäisenä tuli mieleen kuvituksen ja linkityksen tarve. -Samulili 29. elokuuta 2005 kello 18.47 (UTC)
Kirjojen kansikuvia lisätty. Reipas kielenhuoltaja saa paikan :) --Joonas 31. elokuuta 2005 kello 07.11 (UTC)

Korjailin kieliasua ja muutenkin vähäsen. Artikkeli tarvitsisi muuten jonkunlaisen johdannon. -- Velma 7. syyskuuta 2006 kello 16.36 (UTC)