Keskustelu:Hyvinkään paloittelusurma

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Englanninkielisen lähteen mukaan Tervashonka tuomittiin vain kahdeksi vuodeksi. Tosin itse muistelen että tuomio olisi ollut kahdeksan vuotta. --ML 18. huhtikuuta 2006 kello 12.32 (UTC)

Hän sai käräjäoikeudelta kaksi vuotta, mutta hovioikeus korotti sen. Tämän voi tarkistaa vaikka "Turun sanomien" nettisivuilta, kun vähän arkistohakua selailee.

Uskon, etkö olisi kumminkin voinut antaa urlia? --ML 21. huhtikuuta 2006 kello 13.07 (UTC)

Eikös Terhi Tervashonka ansaitsisi oman sivun jo, jotenkin outoa minusta "Terhi Tervashonka myöhemmin"-kohta tällä sivulla? Tai sitten tämä pitäisi organisoida jotenkin muuten uusiksi. Kommentin jätti 192.100.124.219 (keskustelu – muokkaukset).

Sivulle on jo uudelleenohjaus "Hyvinkään paloittelusurma", jonka päälle artikkelin voisi siirtää. --Mikko Paananen 10. elokuuta 2007 kello 12.15 (UTC)
Loin uudelleenohjaussivut Terhi Tervashonka ja Terhi Tukio, kumpikin johtaa Jarno Elg -artikkelin lukuun "Terhi Tervashongan myöhemmät vaiheet". Saattaa Tukio ansaita omankin artikkelinsa, osallisuus paloittelumurhaan sekä sitä seurannut vesuritappo ovat poikkeuksellisen kovia ja paljon mediakohua saaneita tekoja. Jillord 19. syyskuuta 2007 kello 22.43 (UTC)
Minustakin (valitettavasti) näyttäisi kyllä siltä, että Terhi alkaisi jo ansaita oman artikkelinsa, kun hän on näyttänyt kyntensä toimimalla ihan itsekin ilman Jarnoa, ikävä kyllä siis.Tetopa 19. syyskuuta 2007 kello 23.19 (UTC)
Niin. Eihän Terhin myöhemmät vaiheet enää liity Jarnoon. -85.23.120.48 19. toukokuuta 2008 kello 15.34 (UTC)

Eikös tekijä itse sanonut, että tapahtumalla ei ole mitään tekemistä black metallin tai saatananpalvonnan kanssa? (Asia mainitaan tuossa videossa http://www.youtube.com/watch?v=Q-1f3WZgk_Q)

Myöhemmät vaiheet[muokkaa wikitekstiä]

Yllä on luettavissa keskustelua muutaman vuoden takaa samasta aiheesta. Omasta mielestäni ei ole lainkaan ymmärrettävää, että surmista kertovan artikkelin sivulla kerrotaan paljon tekijöiden tapahtumista kymmenen vuotta myöhemmin. Eihän se liity tähän tapaukseen millään tavoin. Kirjakas 23. marraskuuta 2011 kello 17.24 (EET)[vastaa]

Mielipiteitä?[muokkaa wikitekstiä]

"Kyseessä oli hänen mukaansa kuolemantuottamus eikä murha, eikä se olisi liittynyt saatananpalvontaan mitenkään." Onko tällainen konditionaalin käyttö teistä luontevaa ja oikeakielistä? Omaan kielikorvaani se sattuu. Poistin konditionaalit ja ilmaisin asian toisin, mutta oliko siihen tarvetta? --Neal, Jack ja minä (keskustelu) 6. heinäkuuta 2013 kello 15.38 (EEST)[vastaa]