Keskustelu:Hiihdon maailmanmestaruuskilpailut 2007

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minkä takia piti tehdä suomalaisten sijoituksista uusi artikkeli? Jos sijoitukset ovat samassa missä muutkin sijoitukset, niitä on helppo verrata ja huomioida ketkä voitti ja tarkastella eroja suomalaisiin. Lisäksi suomalaisten sijoitukset on tehty niin huonosti omassa artikkelissaan ettei niistä saa mitään selvää. Näköjään tehdään muokkauksia vaan, että artikkelit näyttää omanlaisilta, tiedolla mitään väliä. Olen pettynyt. -Bider-

Suomi talviolympialaisissa 2006, Suomi yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailuissa 2006, Suomi kesäolympialaisissa 2004. Olet tervetullut parantamaan artikkeleita. Tulokset ovat eri artikkelissa siksi, koska a) täällä ei pidetä siitä, että jokin maa, oli se sitten lukijoiden, on erityisasemassa b) näin on selkeämpää (ei noita kaikkia voi samaan tunkea: [1]). -tKahkonen 1. maaliskuuta 2007 kello 12.42 (UTC)

[2] Hylättiinkö Shirjajevin suoritukset? -tKahkonen 9. maaliskuuta 2007 kello 17.51 (UTC)

Ei ainakaan vielä ole poistettu. FIS käsittelee asian ilmeisesti vasta toukokuussa. Ehkä sitten silloin päättävät jotain. --Anr 10. maaliskuuta 2007 kello 10.01 (UTC)