Keskustelu:Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tarvitseeko yhteisöjen ja yritysten logokuvien käyttöön oikeudet vai miten niiden kanssa käytäntö toimii? --Suviko 19. toukokuuta 2006 kello 08.38 (UTC)

  • Käytetään tämän mallineen ehdoin ({{logo}}):

{{logo}} --TBone 19. toukokuuta 2006 kello 08.54 (UTC)

Kiitos tiedosta. Halusin itse käyttää Kannunvalajat-artikkelissa logoa, mutta päädyin linkittämään sen kun en tuntenut käytäntöä. Ja siksi, että en ollut vielä koskaan kuvaa Commonsiin lykänny. :) --Suviko 19. toukokuuta 2006 kello 08.58 (UTC)
Logoja ei kuulukaan (kuten ei muitakaan sitaattioikeudella käytettäviä kuva) laittaa Commonsiin vaan tänne fi.wikiin, koska ne eivät ole "yleisesti vapaata riistaa" vaan käytetään artikkelissa, johon mallineesta on aina myös viittaus. --TBone 19. toukokuuta 2006 kello 09.14 (UTC)

Onkohan hallituksen kokoonpano heidän työpaikkojansa myöten oleellinen tieto Wikipediaan laitettavaksi (linjanveto, niitä voi tulla kaikista kouluista jatkossa tai sitten ei tämän perusteella)? Mielipiteitä kaivataan--Ras 2. tammikuuta 2007 kello 20.57 (UTC)

Mää olen sitä mieltä, että rehtori taitaa olla lähes ainoa jonka nimi artikkeleissa voisi näkyä. --Velma 3. huhtikuuta 2007 kello 05.18 (UTC)


Uudelleenohjaus?[muokkaa wikitekstiä]

Evtek ja Stadia yhdistyivät 1.8.2008 Metropolia ammattikorkeakouluksi. Pitäisikö tämä sivu muuttaa uudelleenohjaukseksi ja siirtää mahdollisesti jotain tietoja täältä Metropolian artikkeliin? --Cuprum 26. syyskuuta 2008 kello 12.43 (EEST)[vastaa]

Kenties niinkin voitaisiin tehdä. Toistaiseksi kuitenkin vain muutin tämän menneeseen aikamuotoon ja etsin lisäksi kaikki sivut, joissa on linkki tänne tai EVTEK-artikkeliin. Tein myös niihin päivitykset, en kuitenkaan sellaisiin, joissa kerrotaan jonkun opiskelleen Stadiassa tai EVTEK:issä vuosia sitten. Jonkun voisi silti olla syytä tarkistaa ne kaikki: onko niissä ehkä muutakin päivitettävää? Voiko Metropoliassa nyt opiskella kaikkia samoja aineita kuin ennen jommassakummassa niistä ja ovatko toimipisteetkin samat? -KLS 28. lokakuuta 2008 kello 12.54 (EET)[vastaa]