Keskustelu:Halo: Reach

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tietoa on lisää[muokkaa wikitekstiä]

Sivulle pitäisi saada:

  • Luottelo uusista aseista ja ajoneuvoista
  • Tarkempi henkilökuvaus
  • Lisää linkitettyä tekstiä

Marathon 19. syyskuuta 2010 kello 13.53 (EEST)[vastaa]

Valitettavasti sivulle ei pidä saada luetteloa uusista aseista ja ajoneuvoista, koska sellaiset luettelot eivät kuulu tietosanakirjaan.--Olimar 20. syyskuuta 2010 kello 12.09 (EEST)[vastaa]

Artikkelista Halo 2[muokkaa wikitekstiä]

"Uudet aseet ja ajoneuvot UNSC-aseet:

Battle Rifle on tarkka, kolme ammusta kerralla ampuva taistelukivääri. SMG (submachine gun) on pieni sarjatuliase, jonka voi ottaa käyttöön kumpaankin käteen. UNSC-koneet:

Warthog-gauss on samanlainen kuin normaali Warthog, paitsi että se ampuu hypernopeita, korkeatiheys-panoksia magneettisella kiihdytystykillä (engl. Magnetic Accelerator Cannon "MAC"). Covenant-aseet:

Energy sword näkyi jo pelissä Halo: Combat Evolved, mutta vasta Halo 2:ssa sitä pystyy käyttämään. Beam Rifle on Covenantien tarkka-ampuma-ase. Niitä näkee usein Jackaleilla. Fuel-rod cannon on Covenantien sinko, joka ampuu tappavan radioaktiivisia, bensiinillä peitettyjä ydinpolttoaineputkia. Covenant-carbine on tarkka yhden ammuksen kerrallaan ampuva ase, joka on lähes yhtä tehokas kuin Battle Rifle. Brute shot on taktiseen käyttöön Brutejen käyttämä ase, joka ampuu räjähtäviä, tasoista kimpoavia kranaatteja. Brute Plasma Rifle modifioitu versio Elitejen Plasmakivääristä. Sen tulinopeus on suurempi, joten se ylikuumenee nopeammin. Covenant-koneet:

Wraith on Covenantien tankki, joita ei voitu käyttää pelissä Halo: Combat Evolved. Spectre on Covenantien Warthogia vastaava. (sentinel)

Sentinel beam näkyi jo pelissä Halo: Combat Evolved,mutta vasta "Halo 2":ssa sitä pystyy käyttämään."

Lainaus artikkelista koskien Halo 2:hta. Marathon 19. syyskuuta 2010 kello 13.53 (EEST)[vastaa]

Usko pois, sellaista ei haluta enää. Halo 3 -artikkelistakin samainen osio poistettiin. Perusteluna oli jotain tällaista: jos joku oikeasti haluaa tietää näitä asioita, Wikian Halopediasta löytyy enemmän kuin kaikki. Ja näinhän se on. --Tämän ilonpilaavan kommentin jätti Sw-f 20. syyskuuta 2010 kello 17.52 (EEST)[vastaa]