Keskustelu:Halinallet

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Viittauksia Suomeen[muokkaa wikitekstiä]

Tämä tuntuu olevan arka aihe. Professor Cold Heart esittely Land without Feelings jaksosta oli kuin suoraan suomessa (puistokohtaus erityisesti) missä kukaan ei välitä missään.

Meno jatkuu vähän kaikkialla kun tunteita jäädytetään eikä välitetä. Jossakin kumman syystä sarja ei suomessa koskaan ollut hitti eikä CB kamaa ole suomessa koskaan ollut tarjolla vrt muut lisenssisarjat. Se ankeus ja pimeys tunnutaan hyvin siiretyn sarjaan jossa Suomi aina tulee mieleen, toki vastaavia paikkoja löytyy kaikkialta.

Väite Sisältää runsaasti piiloviittauksia Suomeen jotka huomaa ajan kanssa. kuulostaa mielestäni salaliittoteoria-osastolta.--Teveten 26. joulukuuta 2005 kello 16:45:27 (UTC)

For user Teveten

Ainakin Conan o'Brien tuntee nykyään Suomen. Vitsi sekä suomalaisten toisinaan todettu huono itsetunto toisinaan tuntuu vahvistavan salaliittoteoriaa. Toisinaan jenkit kun haluavat viitatat jonnekkin peräkylään, valitaan paikaksi Suomi, nykyään sen tilalle on otettu joku ex neukkulan peräkylä kun tuntemus suomessa on vahvistunut jopa jumalten maasta (USA /CAD / Israel)

Suomenkieliset ääninäyttelijät[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeliin pitäisi lisätä luettelo suomenkielisistä ääninäyttelijöistä. Olisin lisännyt itse, mutta en löytänyt googlettamalla tietoa suomenkielisisistä ääninäyttelijöistä eikä minulla ole enää VHS-kasettia. --Bau98 (keskustelu) 21. toukokuuta 2019 kello 15.47 (EEST)[vastaa]