Keskustelu:Half-Life 2

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

half-life 2 ei sisällä moninpeliä, half-life 2: deathmatchin joutuu hankkimaan erikseen -arto  –Kommentin jätti 80.221.5.230 (keskustelu – muokkaukset)

Mallineen kuva[muokkaa wikitekstiä]

Omasta mielestäni mallineeseen sopii paljon paremmin pelin virallinen logo (katso). Kuvakaappaus, jota olet tyrkyttämässä "pääkuvaksi" sopii mielestäni paljon paremmin tekstin sekaan. Sijoitan sen paremmalle paikalla, kunhan viikonloppuna lisään artikkeliin enemmän tekstiä (ellei joku ahkera ehdi ensin). --Gurumasa 13. lokakuuta 2005 kello 20:23:02 (UTC)

Linkit Combinen teknologiaan jne.[muokkaa wikitekstiä]

poistatin sisäislijnkit, koska niiden kohtalo määräytyy Black Mesa poistoäänestyksen jälkeen Gurumasa

Eli siis mitä, missä? Miksi linkit eivät saa pysyä? Jupix 9. helmikuuta 2006 kello 22.42 (UTC)

Black Mesa poistoäänestys voi johtaa siihen, että kaikki HL käsitteet joutuvat saman artikkelin alle, joten on turhaa lähteä niitä luomaan tässä vaiheessa. Sitä paitsi Half-Life 2 aseet tyyliset artikkelit tuskin tulisivat pysymään pystyssä. Kettu kuittaaa ja kuorsaa ->. --Gurumasa 9. helmikuuta 2006 kello 22.47 (UTC)
Olen eri mieltä. En näe mitään syytä siihen, että tulevaisuudessa HL2:n ala-artikkelit olisivat yhtään sen lyhyempiä kuin englanninkielisessä versiossakaan. Black-Mesa-artikkelin ymmärtää, siitä kun yleensäkin on kirjoitettavissa melko vähän, mutta aseet ja teknologia eivät mielestäni mahdu pääartikkelin repertuaariin. Puhumattakaan hahmoista, joille on mielestäni kysymättäkin selvää tehdä omat artikkelinsa. Oli niin tai näin, niin muista, että päätös ei ole yksin sinun. Pitääkö tästäkin tehdä äänestys? :) Jupix 9. helmikuuta 2006 kello 22.51 (UTC)

Aftermath = Episode One?[muokkaa wikitekstiä]

varmistus kehittäjiltä Gurumasa

Missä? Jupix 11. helmikuuta 2006 kello 14.36 (UTC)

Markkinointopäällikön Doug Lombardin lausuntaa. Tuskin mitään sen kumoavaa löytyy. --Gurumasa 11. helmikuuta 2006 kello 16.08 (UTC)
Niin, mutta missä? Et kai tarkoita tuota minun linkistä löytyvää lainausta? Se on voitu väärentää, etenkin kun tuo Episode One kuulostaa todella epätodennäköiseltä uudeksi nimeksi. Jupix 11. helmikuuta 2006 kello 18.36 (UTC)
Ymmärrän täysin. Kyllä se olisi jo virallisesti kumottu jos asia ei olisi näin. Sitä paitsi episodittaminen on rahallisesti hyvä liikeidea, mutta se ei nyt kuulu tänne. --Gurumasa 11. helmikuuta 2006 kello 20.33 (UTC)
Onhan se tiedetty, että HL2 jatkuu episodeissa, kyse on vaan Aftermathin nimestä :) Olisi vain mukavaa että tämän kaliiperin tieto tulisi Valvelta itseltään... Jupix 11. helmikuuta 2006 kello 21.33 (UTC)