Keskustelu:Fender Telecaster

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miten Gibsonin Les Paul liittyy Telecasteriin? //John Locke 11. syyskuuta 2006 kello 19.41 (UTC)

Eipä kai muuten, kuin että Tele, Strato ja Les Paul ovat yleisimmät sähkökitara mallit ja artikkeli saattaisi kiinnostaa jotakin. Jos sinusta tuo Gibson Les Paul on sopimaton lisäys "Katso myös" kohtaan, niin ole hyvä ja poista se siitä. --- sähkö - 11. syyskuuta 2006 kello 20.25 (UTC)

Tähän artikkeliin voisi etsiä kuvan, jossa on Telen klassisempi otelaudan pää tuon Deluxen Strato-version asemesta. 89.27.30.16 16. lokakuuta 2007 kello 18.58 (UTC)

Telecasterin kuuluisiin soittajiin on liitetty nyt myös Jon B. Jovi. Varmaankin on kiistämätöntä, että Jon on soittanut Telecasteria ja omistaa sellaisia(kin) ehkä 20 tai jotain. Mutta eikö tähän "Telecasterin kuuluisiin soittajiin" voisi laittaa suurin piirtein jokaisen kuuluisan rikkaan muusikon, koska kaikilla on varmaan Telecasterkin ja on sitä vielä soittanut. Eikös ko. kappale tarkoittaisi sellaisia muusikkoja, jotka voitaisiin ajatella nimenomaan Tele-miehiksi tai -naisiksi, kuten esimerkiksi siinä mainitut K. Cobain, K. Richards tai erityisesti Albert Collins? Menee meinaan informaatioarvo tuolta kappaleelta muuten. Tai en tiedä, jos Bon Jovi onkin Tele-mies...:) --Kustom 30. tammikuuta 2010 kello 12.10 (EET)[vastaa]