Keskustelu:FC Bayern München

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joukkue 2006/07[muokkaa wikitekstiä]

Mihin lähteisiin hiljan tehdyt muutokset perustuvat itseasiassa? En:Wikiin? En tiedä ovatko kyseiset tiedot kuinka luotettavia, koska esimerkiksi [1] ja [2] tarjoavat hieman toisenlaista tietoa, eivätkä De:Wiki tai joukkueen viralliset sivut juuri komppaa vielä. -Les 13. kesäkuuta 2006 kello 10.28 (UTC)

No nuo uudet pelaajat (Podolski, van Buyten, Fürstner) on kyllä mainittu useilla sivuilla, mutta heidän pelinumeronsa löytyivät en-wikistä. Joukkueen virallisia sivuja tuskin kannattaa vielä katsella ennen uuden kauden alkua, minusta siellä sanotaankin pelaajalistan olevan kaudelta 05/06. --United14 13. kesäkuuta 2006 kello 12.26 (UTC)
Lähinnä pelinumeroihin viittasinkin, en usko niitä julkistetun jos edes päätetynkään vielä (se tapahtunee omassa lehdistötilaisuudessaan ainakin Podolskin osalta). -Les 13. kesäkuuta 2006 kello 13.41 (UTC)

Entiset pelaajat[muokkaa wikitekstiä]

Mikäköhän lieni muutoksen idea? Se, ettet henkilökohtaisesti näitä tunne? Kaikilla on kuitenkin vyöllään satoja Bundesliigaotteluita, vähintään neljä Saksan mestaruutta ja jokaisella myös kansaivälisten kilpailuiden voittoja. Esimerkiksi Georg Schwarzenbeck on maailmanmestari, Euroopan mestari, kuusinkertainen Saksan liigamestari ja kolminkertainen cupmestari, kolminkertainen Euroopan cupin (Mestarien liiga) voittaja, Cup-voittajien cupin voittaja, Maailmancupin voittaja... Lisäksi vyöllä on 416 Bundesliigaottelua ja 7 vuotta maajoukkueen vakiopelaajana. Tietysti listasta voi vapaasti keskustella, mutta nyt muokkaus meni kyllä rosvosektoriin. -Les 28. kesäkuuta 2006 kello 09.04 (UTC)

Tunnen toki nuo pelaajat, ja Schwarzenbeckin poistaminen olikin ehkä minulta virhe, mutta totuus on, etteivät esim. Roth ja Pflügler pitkistä ja menestyksekkäistä uristaan huolimatta ole lähelläkään vaikkapa Beckenbauerin tai Gerd Müllerin tunnettavuutta. Ajattelin vain karsia tuota hieman, kun pitempi luettelokin on olemassa. --United14 28. kesäkuuta 2006 kello 09.21 (UTC)
Itse katsoin listaa päivittäessäni lähinnä menestystä ja Bayern-uraa. Silloin tosin ei muistaakseni mitään luetteloa ollut. Rothin otin mukaan tämän oltua keskeinen elementti Bayernin keskikentällä 70-luvun menestysvuosina (vähintään yksi mestaruus kaikista tuon ajan merkittävistä seurajoukkuekilpailuista 322 Bundesliigaottelun lisäksi Bayernin riveissä). Pflügler taas vastaavalla tavalla 80-luvun menestyksen keskeisimpiä avainpelaajia ja myös Saksan maailmanmestarijoukkueen jäsen (277 Bundesliigaottelua Bayernissa). Jos haluaa kuitenkin karsia, varmaankin Aumann ja Pflügler heikoimmat lenkit. Rothistakaan tuskin koskaan tosin tulee olemaankaan artikkelia, mutta loput punaisetkin nimet mielestäni joka tapauksessa listalle kuuluvat. Olkoonkin, että muutamalla asemia parantaa peliuran jälkeinen toiminta. -Les 28. kesäkuuta 2006 kello 09.57 (UTC)

Pelaajalista[muokkaa wikitekstiä]

Missään ei ole varmaa tietoa siitä, että Lewandowski siirtyisi Bayern Muncheniin. Sopimustakaan ei ole julkistettu. Mielestäni pelaaja-agentin sana ei riitä. (Säbämies (keskustelu) 1. kesäkuuta 2013 kello 18.40 (EEST))[vastaa]