Keskustelu:Edu Kettunen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi malline parodia-artistiin on poistettu? Lapset sotkevat nämä kaksi keskenään. Palautan sen myöhemmin, jos ei ole muuta perustetta kuin "turha". --WR9rk09e4 22. toukokuuta 2008 kello 11.02 (UTC)

Wikipedia:Mitä Wikipedia ei ole. Wikipediaa ei sensuroida alaikäisten suojelemiseksi, eikä se myöskään kaipaa holhoavia tekstejä heitä varten. --Jisis 22. toukokuuta 2008 kello 11.43 (UTC)

Edu..Enne ku tavaan sulle musajuttui, ni kerron sulle tarinan Perniön Shelliltä joskus 80- luvun lopultta. Me oltiin frendien kans menos Kemiönsaareen ja treffattii siin Shellil. Mä istuin tykeille päin ja näin, ku sä skujasit siihe Farkku Citikka BXl tankkaa. Sanoin frendeille... Vittu, Edu Kettunen tuli tankkaa. Ne oli ihan pihalla. Sanoin Mirtalle et hoida Mulle papru ja kynä... Mä Haen nimmarit kundilt. Sä tulit sisään ja menit ottaa sielt alahyllylt leipää. Olit polvillaa siel, ku sanoin sulle...Voitsä skrivaa mulle nimmarit ? Nousit siit ylös ja sanoit, Mikä ettei. Nyt asiaan, miks mä skrivaan tän jutun. Skrivaan parhaillaan skideille siistimpää versioo elämästäni ja painatuksen jälkeen lisään siihen mun Dementia ajaks,mitä oikeesti tapahtu. Tsubat, pilvet ym. Sä tuut kuvioon täs ku mä kuuntelen parhaillaan mun 50-vuotis kelamankkaa, mitä mä tein yli 3v. Paras biisi / vuosi ja ei yhtään Beatlesia. Alkaa mun syntymävuoden 58 Danny & The Juniors- At The Hopilla. Sä liityt tähän kuvioon v.1989 Mun mielestä Vuoden parhaalla Biisillä...Polkan Transsi, Sun plattas Eräänä Yönä on Mieletön kokonaisuus. Dave on on mulle Sirkuksest lähtien on ollu Ykkönen, mut on mulle jaetul tokal sijal Hectorin kans, Paljon sanottu multa sulle. Hyvää jatkoo sulle Ujo Trubanuuri ja nähdään jatkossakin keikoillas.

    T.piki

Jk. Mä oon skrivannu Lauri Mätäs nimel pari, niinku Kjell Westö sano kirjasta. Ekas on tarina tost Perniön Shell jutust. Jos haluat vastaa, ni lähetän sen vihkosen sulle. Hyvää Pääsiäistä sulle ja Perheelles.

       T.piki