Keskustelu:Drizzt Do’Urden

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Viitteessä ei ollut sivunumeroa siksi, että ainakaan minulla olevassa painoksessa ei ole sivunumeroita johdannossa. Jos jollakin on painos, jossa sivunumerot on merkitty niin aina parempi, mutta minulla sellaista ei ole.--Cerbiurus 21. marraskuuta 2007 kello 07.18 (UTC)

Asia selvä, asiasta tietämättömänä (ja kirjaa omistamattomana) menin muokkaamaan tuon viitteen reffiä lisätessäni noin, pahoittelen. --Jukka Kolppanen 21. marraskuuta 2007 kello 07.23 (UTC)
Mitäpä tuosta. Eihän aina voi tietää kaikkea ja normaalistihan kirjassa on sivunumerot. Tuon Collectors Editionin esipuhe vain on kokonaan sivunumeroimaton. --Cerbiurus 21. marraskuuta 2007 kello 07.27 (UTC)

"Guenhwyvarin sukupuolesta on ollut kiistelyä, mutta näyttäisi todennäköisemmältä että Guen on naaras."

Mihin tuo perustuu? FINginga 3. heinäkuuta 2008 kello 21.24 (UTC)

Guenhwyarin sukupuoli.[muokkaa wikitekstiä]

Guenhwyar on naaras tämä todetaan kirjassa "Miekkojen meri" "Pimeyden polut" sarjassa. Toteamus tapahtuu kun Catti-Brie ja Drizzt Do'urden ovat matkalla syvä veteen... R.A Salvatore sanoo, että Drizzt oli kutsunut Guenhwyaria heidän pikku leikittelyn aikana avukseen ja Catti-Brie oli vedonnut tämän sukupuoleen ja kuiskannut jotain tämän korvaan. Tämä kohta on epäsuora ja ei täysin tarkka, mutta viittaa vahvasti siihen, että Guenhwyar on naaras puolinen (kuten Catti-Brie on nainen). --Velimatti.V 2.maaliskuuta 2009 kello 22:37 (UTC)