Keskustelu:Dominick Arduin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Enpäs aloitakaan muokkaussotaa, vaan kysyn: eikö ole loogista että kadonneen henkilön kuolinpäiväksi tulisi se päivä mikä on virallisestikin, eli päivä jolloin oikeus on julistanut kadonneen henkilön kuolleeksi (tässä tapauksessa se olisi 9. syyskuuta 2005)? --Agony (403) 11. maaliskuuta 2007 kello 14.24 (UTC)

Katsoin vaan, että kadonneitten ihmisten jenkki-versioissa (niissä mitä katsoin) on vain syntymä- tai syntymä- ja katoamispäivämäärä. Eli ei näin, vaan katoamispäivämäärää edeltää sana "kadonnut", erottaen sen normaalista tapauksesta. Mutta ei tuolla niin väliä, tee miten parhaaksi näet.
Muuten, tämän Arduinin satujen kertojan lahjoista ei mainita tässä artikkelissa mitään, vaikka "Aiheesta muualla"-osion jutut eivät muuta sisälläkkään. Tarttis tehrä jotain, ehkä joku päivä. --213.216.199.26 11. maaliskuuta 2007 kello 15.10 (UTC)

Leveä railo[muokkaa wikitekstiä]

Jäljet loppuivat "suuren railon reunalle". Muistelen lukeneeni että railo oli ainakin 50 km leveä avovesialue, jota hän lähti ylittämään ihan liian pienellä kajakilla, joka oli kai tarkoitettu pienten railojen ylittämiseen. Hän olisi päässyt helikopterilla avoveden yli, mutta sitten navalle pääsy ei olisi ollut ennätyskelpoinen. Pitäisi löytää vain lähteet näille...--RicHard-59 9. lokakuuta 2011 kello 23.35 (EEST)[vastaa]