Keskustelu:Dekoherenssi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kvanttimekaniikassa, hiukkasia pidetään aaltoja, jotka käyttäytyvät mukaan Schrödingerin yhtälöä. Näin ollen tämä toiminta on ristiriidassa klassisen mekaniikan, jos se on hyvin tiedossa, että hiukkaset eivät näytä tyypillisiä aallon ilmiöitä puuttumisena. Miten on mahdollista, että kvantti hiukkaset muodostavat suurempia elimiä, jotka toimivat klassisesti on ilmiö tunnetaan nimellä kvantti decoherence.

Tämä termi liittyy läheisesti kvanttilaskentaa, koska decoherence ja qubits on ongelma. Perustuu fysikaalisiin järjestelmiin eivät elä eristyksissä vaan vuorovaikutuksessa keskenään, ja tämä vuorovaikutus on syytä päästä eroon päällekkäisyys valtioiden qubits (vaikka ei vuorovaikutuksessa, on johdonmukainen järjestelmä, eli on toistaiseksi päällekkäisyys valtioiden). Tässä valikoima menetys johdonmukaisuuden liittyy siihen, mitä on olemukseltaan järjestelmä voi hän kuvata klassisen muuttujia.

Johtui decoherence qubit kytkentä ympäristöön (kvanttitietokoneen). Näin ollen qubit on pidettävä avoin järjestelmä. Kytkimen qubit kvanttitietokoneen ja tuottaa takertua välillä qubit järjestelmien muuttamisesta siten, ensi hallitsemattomia. Yleisesti oletetaan, että kun qubit yhtenäisyys on menettänyt täysin tietokoneen vika ja näin ollen tulokset olivat virheellisiä. Vuonna kvanttilaskentaa mallilaskelmien suoritetaan käyttäen qubit yhtenäisen muutoksia. Mutta tämä on totta vain likimääräinen, koska kytkentä näiden kahden järjestelmän välillä, kehitys qubit ei yleensä ole yhtenäinen.

  • Mario Castagnino, Sebastian Fortin, Roberto Laura and Olimpia Lombardi, A general theoretical framework for decoherence in open and closed systems, Classical and Quantum Gravity, 25, pp. 154002–154013, (2008). Ehdotamme yleinen teoreettinen viitekehys decoherence, joka sisältää Aiheentunnistus perin suunniteltu sovellus vain auki tai suljettuja järjestelmiä.