Keskustelu:Deepolis

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hyvä Wikipedian väki!

Kollegani Bigpointilta on tehnyt tänne lisäyksen koskien peliä ja nyt hän pyysi minua vastaamaan saamaansa viestiin koska häneltä ei suomen kieli taitu. En ole itse ko. artikkeliä lisännyt tänne, mutta olen töissä Bigpointilla Suomen tukena ja tiedän että tällainen lisäys on tehty, sain viestin lisääjältä sähköpostin jossa hän pyysi minua selvittämään miksi tämä artikkeli halutaan poistaa.

Kyseessä on kuitenkin uusi peli, joka on saanut valtavasti huomiota eripuolilla maailmaa ja tämänkin takia haluamme antaa tietoa tätäkin kautta pelaajille, jos he haluavat pikaisesti saada käsityksen pelistä ja siitä mistä on kyse ennen kuin lähtevät pelaamaan. Muiden maiden puolelle on saatu jättää sama artikkeli, joten sekin kertonee jo saavutetusta laajuudesta ja mielestäni siinä on jo syitä jättää tämä artikkeli jotta voimme itse laajentaa tätä samoin kun meidän pelaajat, joilla on yleensä se uusin kokemus pelistä. Merkittävä tekijä lienee myöskin se, että pelaajamäärät kasvavat viikottain Suomenkin puolella jo 10000 ihmisillä. Kuitenkin puhutaan suht suurista määristä kun kyse on kuitenkin näinkin pienestä maasta kuin Suomi.


- Ystävällisin terveisin, poNppis / Bigpointin Suomen support Kommentin jätti PoNppis (keskustelu – muokkaukset)

Hei.


Minä taas olen kyseisen pelin Suomen team leader. Eli jatkan samaa tarinaa pomoni kanssa. Ei todellakaan ole merkityksetön tai turha teksti. Tässä on kumminkin kyse pelistä missä pelaajamäärät on kovassa nousussa ja näinollen tietoa todennäköisesti tullaan hakemaan wikipediastakin. Kommentin jätti Isotuoppi (keskustelu – muokkaukset)