Keskustelu:Darth Vader

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi kaksi Sithin kostosta? --91.152.188.23 16. joulukuuta 2008 kello 17.22 (EET)[vastaa]


Uuden toivon kuvausten aikana Prowselle (Vaderia näytellyt henkilö) ei kerrottu, että hänen vuorosanasa äänitettäisiin uudelleen eri näyttelijällä. Niinpä hän lausui kaikki Vaderin vuorosanat turhaan.

Onko tuolle jossain faktaa??? Näyttelytilanteessa olisi kuitenkin luontevaa antaa hahmon puhua, vaikka ääni jossain vaiheessa vaihdettaisiinkin. Lucasin mukaan hänellä ei ollut aikomustakaan jättää Prowsen ääntä leffaan.--EsaL-74 2. elokuuta 2006 kello 09.56 (UTC)

Olisiko Darthista mitenkään mahdollista saada parempi kuva kuin tuo? Kenties joku screenshot alkuperäisistä Tähtien sota -elokuvista tai joku; Tuo naamiopelle on melko naurettavan näköinen ja kuva on täysin tyyliin sopimaton. Kuva Anakin Skywalkerista ennen haavoittumista olisi myös hyvä, ehtihän hän olla Darth Vader jonkin aikaa myös "ihmisenä".--Sano mitä sanot 4. lokakuuta 2006 kello 08.13 (UTC)

Miksi eriliset artikkelit Anakin Skywalkerista ja Darth Vaderista?[muokkaa wikitekstiä]

Kyseessä on kuitenkin yksi ja sama henkilö, joten tuntuu oudolta erottaa persoonat toisistaan keinotekoisesti.

Eivät he ole ihan samat henkilöt. Fyysisesti he ovat kyllä ovat mutta henkisesti eivät. Tämän vuoksi minä sanon, että samaan aikaan Anakin Skywalker ja Darth Vader ovat sama että eri henkilö. Pimeä puoli luo hyvin usein kaksijakoisen persoonan. Vaikka Darth Vader saikin vallan, Anakin Skywalker eli yhä syvällä hänen sisällään ja se pääsi vapaaksi, kun Vader näki poikansa kärsivän keisarin käsissä. Tällä tavoin Anakin Skywalker tappoi Darth Vaderin.(Vespi57) Kommentin jätti Vespi57 (keskustelu – muokkaukset).

Niin just.
Darth Vader pitäis oikeasti näyttää ennen vaurioitumista Kommentin jätti 212.50.201.17 (keskustelu – muokkaukset).