Keskustelu:Bohemian grove

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tiedoksi teille v¨¨¨tun poliiseille: lukekaa noi säännöt enenkuin rupeatte poistamaan mitään!!!!!!! Katsokaa varsinkin viimeinen lause, se on boldattu jos on huono näkö...Tämä artikkeli ei kyllä sovi mihinkään noista...

Roskaa on:

   * Merkityksettömät artikkelit tai kuvat, esimerkiksi "hfakljflasdpih kjhasd 345432", "pimpeli pom, hilirimpsis".
   * Tyhjät sivut ja luokat.
   * Tekijänoikeusloukkaukset. Oletusarvoisesti kaikki, mikä löytyy muualta netistä, ellei luvan saantia ilmoiteta selkeästi tai ellei lähde ole selkeästi vapaa.
   * Puhtaat mainokset. Ne poistetaan tai muokataan neutraali näkökulma -periaatteen mukaisiksi. Jos olet epävarma, lisää artikkeli ensin sivulle Wikipedia:Poistettavat sivut äänestystä varten.
   * Itsestäänselvyydet ja muut jopa minitynkiä huonommat artikkelit sinänsä merkittävistä aiheista, esim. "hauki on kala", "leipä on ruokaa" tai "Lech on sivujoki" (ne voi myös laajentaa tyngäksi).
   * Merkittävyyskynnyksen selvästi alittavat artikkelit, esimerkiksi artikkeli yhtyeestä tai WWW-keskustelualueesta, joka ei ole saanut julkisuutta ja josta ei löydy tietoa edes Googlen avulla muutamaa sivua enempää.
   * Kokonaan vieraskieliset artikkelit, jotka löytyvät kieltään vastaavasta Wikipediasta tai on siirretty sinne.
   * Kuvat, joista puuttuu tieto tekijänoikeudesta ja orvot sitaattikuvat.
   * Artikkelit, jotka koostuvat ainoastaan:
         o Linkkiluettelosta
         o Tekstistä, joka ei käsittele millään tavalla otsikon määräämää aihetta
   * Aikaisemmin poistetun artikkelin uudelleen lisääminen ilman palautusäänestystä.
   * Estetyn käyttäjän luomat artikkelit, jotka on luotu estoaikana. (jos käy ilmi, että estetty käyttäjä on kiertänyt eston vaihtamalla osoitetta)
   * Ilmeisesti pila- tai vandalismitarkoituksessa tehdyt artikkelit tai kuvat.
   * Virheelliset, olemattomiin sivuihin osoittavat tai ei kovin yleisten kirjoitusvirheiden seurauksena syntyneet uudelleenohjaussivut.
   * Tarpeettomat kaksoiskopiot kuvista ja tarpeettomat luokat.
   * Käyttäjäsivut omistajan omasta pyynnöstä.
   * Poistoäänestyksen hävinneet artikkelit.

Internetin hakukoneet (Esim. Google ja Altavista) ovat erinomainen työkalu tekijänoikeusloukkausten, huomattavuuden ja pilailun tutkimiseen.


HUOM: Kun merkitset roska-merkinnän, niin kirjoita tarvittaessa myös perustelu miksi kyseinen artikkeli on roskaa. Kommentin jätti 81.175.129.123 (keskustelu – muokkaukset).

Koitappas nyt rauhoittua. Tässä ole mitään roskaksi merkitty saati poistettu. Artikkeli on koko ajan löytynyt nimellä Bohemian Grove jonne tämä "Bohemian grove" -muodossa oleva artikkeli nyt ohjaa. --Anr 19. heinäkuuta 2007 kello 22.15 (UTC)