Keskustelu:Bjarne Kallis

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Takkula KD:n puheenjohtajaksi?[muokkaa wikitekstiä]

Anonyymi muokkaaja lisäsi artikkeliin seuraavan väitteen:

Kallis lupaili jo eurovaalien alla Takkulalle KD:n puheenjohtajan paikkaa mikäli Takkula suostuisi KD:n ehdokkaaksi. Takkula ei kuitenkaan suostunut.

Onko tällaiselle väitteelle lähdettä? -Samulili 22. lokakuuta 2005 kello 09:39:11 (UTC)

MIKSI TIINA JYLHÄ POISTETTIIN???[muokkaa wikitekstiä]

On se nyt kumma, kun ei saa kirjoittaa, että Tiina Jylhä, Hustler-lehdessä poseerannut plastikkakirurgia-alan henkilö, on suostunut Kalliksen tukijoukkoihin.

Kyllä Vanhasen henkilökohtaisesta elämästä saa näköjään kirjoittaa mitä tahansa ja spekuloida millä tahansa kielteisellä, mutta esim. Faktaa siitä, että Tiina Jylhä on Kalliksen tukijoukoissa ei saa kirjoittaa.

Todella outoa!

Jylhän poisto oli vain yhden ihmisen mielipide. Eiköhän hänet voi mainita artikkelissa. --128.214.200.125 22. lokakuuta 2005 kello 10:21:13 (UTC)

Lisäsin Jylhän ja poistin muutamia normatiivisia väitteitä itse asiaa muokkaamatta.

Yksi kysymys jäi mietityttämään: Kannattaako Kallis todella Natoa? Nyt teksti antaa niin ymmärtää. Itse en muista yhtään Nato-myönteistä kommenttia Kallikselta. ( mon)

Miksi kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä pitää mainita? Ns. tukijoukoissa (eli antanut luvan mainita oman nimensä?) on varmasti monia muitakin ihmisiä. Presidentinvaalikampanjasivustolla ei edes mainita Tiina Jylhää. --Harriv 26. lokakuuta 2005 kello 19:54:08 (UTC)