Keskustelu:Australian Grand Prix 2007

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Harjoitusten selostamisen tarpeellisuus[muokkaa wikitekstiä]

Eikö ole vähän turhaa käydä läpi kaikkien harjoitustenkin tapahtumia, vaikka mitään normaalista poikkeavaa ei ole tapahtunut? Mielestäni raportoinnissa pitäisi keskittyä aika-ajoihin sekä kisaan ja näiden ulkopuolelta huomioidaan vain asioita jotka huomiota oikeasti ansaitsevat. On ok, että kisaviikonlopuista säilyy tietoa, mutta ylipäänsä raportoinneissa olisi syytä pitää kynnys riittävän korkealla. Nyt kun kausi on vasta aluillaan, tässä vaiheessa voisi tehdä jonkinlaisen "ennakkopäätöksen" asiasta. .ts 17. maaliskuuta 2007 kello 13.17 (UTC)

Ei Wikipediasta tila lopu. Minun mielestäni harjoitustapahtumat voidaan säilyttää artikkeleissa. Eivät ne mitään kovin tärkeitä tietoja ole, mutteivat myöskään mitään turhia. -DragonMaster- 18. maaliskuuta 2007 kello 05.53 (UTC)

Harjoitukset on ihan kiva juttu, mutta eikö tuota kisajuttua voisi laittaa hiukan helpommin luettavaksi? Esimerkiksi tämä: ' Räikkönen palasi radalle 4.' -> 'Räikkönen palasi radalle neljänneksi/neljännelle sijalle.', kun tuo edeltävä versio oli aika hankala lukea, vai onko jonkun mielestä parempi pitää nuo järjestysluvut numeroina? Laîche 18. maaliskuuta 2007 kello 12.25 (UTC)

Aivan. Ei tuo pelkkien numeroiden käyttö ole edes kieliopillisesti oikein. Lisää tarkkuutta siis kirjoitusasuun. .ts 18. maaliskuuta 2007 kello 19.20 (UTC)
Muokkailin nyt noita numeroita, mutta ne ovat varmaan aikalailla väärin, koska en ole mikään kieliopin asiantuntija. Joku asiaa hieman paremmin ymmärtävä voisi varmaan muokkailla niitä lisää.. Kierrokset jätin numeroiksi, kosk ane ovat niin isoja lukuja ja erottuvat siten paremmin.. Ja vielä se, että paksunsin tuon yhden kohdan, koska siinä on sekavaa kumpi kierros on kyseessä, joten voisiko joku tarkistaa kumpi kierros on oikein? Käyttäjä:Laîche 19. maaliskuuta 2007 kello 19.02 (UTC)

Tein melko paljon muutoksia, koska kieliopissa ja lauserakenteissa oli aika paljon parantamisen varaa. Kymmenen ja sitä pienemmät numerot kirjoitetaan tekstissä tavallisesti kirjaimin, kymmentä suuremmat numeroin. Lisäksi lisäsin mm. maininnan uudistuneesta rengassäännöstä ja pari viittausta siihen + muutamia pikkujuttuja lisäsin ja poistin..ts 20. maaliskuuta 2007 kello 11.01 (UTC)