Keskustelu:Amazing Race Suomi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jaksoluettelo[muokkaa wikitekstiä]

Olen yrittänyt muokata sivun Jaksoluetteloa mahdollisimman nätin näköiseksi. Pohdin, että pitäisikö luoda kuitenkin ohjelman tuotantokausia varten oma artikkelinsa.

Niihin voisi sitten laittaa yksityiskohtaisempaa tietoa jaksoista, pudonneista pareista, jne, jne - ja pidetään tämä sivu ikään kuin "ohjaavana" sivuna tuotantokausiartikkeleihin, ja enemmän "yleissivistävänä"?!

Tämä kävisi järkeen varsinkin, kun ja jos ohjelmasta tehdään lisää tuotantokausia!  –Kommentin jätti 85.76.5.45 (keskustelu – muokkaukset)


  • Ei lienee tarvetta ennekuin ohjelmasta olisi tulossa toista tuotantokautta. Vähän tyhmän oloinen semmoinen artikkeli, jossa on vaan yhdestä random tuotantokaudesta tietoja + muutenkin tämä sivu suppenee sisällöltään, mikäli taulukoita viedään muualle. Toki, jos toinen tuotantokausi tulee, niin on ehkä parempi niin, koska "Ensimmäinen tuotantokausi"-otsikon alla on aika paljon krääsää! --85.76.11.6 28. toukokuuta 2023 kello 12.15 (EEST)[vastaa]

[muokkaa wikitekstiä]

Joku voisi ladata pääsivulle ohjelman logon.

Pikkukuva ohjelman logosta infolaatikkoon olisi lienee hyvä idea, kun muistakin ohjelmista on! 85.76.11.6 28. toukokuuta 2023 kello 12.12 (EEST)[vastaa]