Keskustelu:Amadeus Finland

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi tiejamme ei muka tarvita. Olemme yksi Finnairin tytäryhtiöstä, joka myös mainitaan finniarin sivulla, meillä on 95% markkinaosuus suomessa - emme siis mikään mitätön pienyritys. kuulumme kansainvälisen amadeukseen jolla on toiminaa 217 maassa ja on matkailualan ykkönen maailmassa. terv. Arja

Jos luit mallineen, siinä sanotaan, ettei artikkelin luoja voi poistaa roska-mallinetta. Eli poistosta ei ole hyötyä, se kyllä palaa. No joka tapauksessa panin artikkelin nyt äänestykseen. Älä poista sitä mallinetta. --Ulrika 9. marraskuuta 2007 kello 13.29 (UTC)

Poistin roskis-ilmoituksenne enempi vahinkossa kun muutin kuvalinkkiä. se ei ollut tarkoitus, vaikkakin aika tuohduksissa täällä olemmekin.

Turha siitä on tuohtua, vähemmän merkittävien yritysten poistaminen on Wikipediassa normaalia arkipäivää. --Ulrika 9. marraskuuta 2007 kello 13.34 (UTC)
Tein oman artikkelin itse tuosta kansainvälisestä varausjärjestelmästä, johon tämän voisi ilmeisesti äänestyksen jälkeen siirtää uudelleenohjaukseksi? Ellei sitten yhteisö katso Amadeus Finland Oytä sinänsä oman juttunsa arvoiseksi (Finnairin yhteydessä konsernirakenteessa maininta mielestäni riittää - samoin kuin yhtiöstä mainitaan nyt tuolla Amadeus-järjestelmästä kertovassa jutussa).Tetopa 9. marraskuuta 2007 kello 15.07 (UTC)

Onpa ollut mielenkiintoista seurata tätä keskustelua Wikipediasta ja sen sisällöstä, joka virisi tämän nopeasti kirjoittamani yrityskuvauksen pohjalta. Kiitos henkilölle, joka kirjoitti aivan asiallisen jutun Amadeus-varausjärjestelmästä, joka on toimintamme peruspilari. Joitain täydennyksiä siihen ehkä tohdin tehdä jossain vaiheessa – oikeellisuus - ei mainostusmielessä. Ja mielestäni yritystiedoiksemme riittää hyvin se mikä on tuohon artikkeliin kirjoitettu.

Yrityksen merkittävyys meidän kohdallamme oli myös silmät avaava kokemus. Toimimme ”taustalla”, joten normaali matkustaja ei meitä huomaa, vaikkakin Suomessa esim. viime vuonna 5 milj. matkavarausta tehtiin Amadeus-järjestelmästä, sähköinen lentolippu lienee kaikille tuttu ja moni saa myös matkatoimistojen lähettämiä automaattisia SMS-viestejä. Yli 90 % suomalaisista matkatoimistoista käyttää Amadeusta ja matkatoimistojen verkkokauppojen – ja myös esim. Finnairin ja FinnComm kauppojen taustalla on meidän ratkaisumme. Kuten sanottua – näin yrityksen viestinnän silmin tämä oli oikein opettava kokemus!

Hyvää marraskuun jatkoa ja intoa Wikipedian tietomäärän kasvattamisessa.