Keskustelu:Aija Salo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ovatko SETAn pääsihteerit ja eduskuntavaaliehdokkaat merkittäviä? --Jaakonam 14. tammikuuta 2007 kello 04.52 (UTC)

Eivät yksinään, mutta Salon tapauksessa meriittilistaa on paljon enemmänkin (ja olennaisempaa) kuin tuossa nyt mainitaan. Ravel 7. maaliskuuta 2007 kello 14.49 (UTC)

Minun puolestani artikkeli Aija Salosta saa sinänsä olla paikalla, mutta kyllä tuollainen CV:n listaaminen harrastuksia myöten sotii tietosanakirjan ideaa vastaan. Olen siis erimieltä Ravelin kanssa. Jos jokaisen kansalaisjärjestöaktiivin ja aloittelevankin poliitikon luottamustoimet yksityiskohtaisesti listattaisiin, niin siitä tulee kenellä tahansa aika pitkä lista eikä oleellinen erotu epäoleellisesti. Niin ikään luokissa "suomalaiset sosiologit". Maisterin paperit pääaineena sosiologia ei tee vielä merkittävää suomalaista sosiologia tyyliin Erik Allardt. Vohobitti 4. heinäkuuta 2007 kello 22.13 (UTC)

Salo ei ole Wikipediassa siksi, että hän olisi sosiologina tai laskuvarjohyppääjänä merkittävä, vaan muista syistä. Koska täällä on hänestä artikkeli, siinä voi mainita muitakin asioita hänen elämästään. Esimerkiksi Zahra Abdulla ei ole erityisen merkittävä sairaanhoitaja, mutta hänet on silti luokiteltu sinne, koska se on hänen päätyönsä. (Ravel ja Jaakkonam ovat muuten kommentoineet artikkelin vanhempaa versiota.) --Elena 4. heinäkuuta 2007 kello 23.00 (UTC)