Keskustelu:Ahvenanmaan maakuntapäivät

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Meillä jäi parin puolueen nimen suomennoksissa epäselväksi pari asiaa viimeksi, mutta nyt vaalien jälkeen monet tiedotusvälineet ovat uutisoineet asiasta, ja puolueet on suomeksi. Aamulehti, Turun Sanomat, Palkkatyöläinen], Hesari jne, Googlesta puolueen nimellä lisää osviittaa. Että enää ei pitäisi olla epäselvyyksiä? --Pudeo 22. lokakuuta 2007 kello 13.13 (UTC)

Lähde 1, De politiska grupperingarnas röstetal och antal invalda i landstings-lagtingsval 1979-2003[muokkaa wikitekstiä]

Lähde [1] osoittaa vuosien 1979-2003 tilastoihin joita ei enää ole olemassa, koska ilmeisesti viimeistä vuosilukua korjataan aina uuden vuoden tilastojen tullessa.
Luultavasti pysyvä sivu tiedostoon on Statistik efter ämne > Val > Exceltabeller > Lagtings- och kommunalval, jossa voi vielä huomata että vuosiluku ei ole kokonaan linkattu, varmaan juurikin syystä että se on jatkuvasti muuttuva.

Kannattaakohan lähde merkitä tuoksi sivuksi, josta lukijat voivat valitessaan ladata .xls:n, vai suoraan tiedostolinkkiin ja merkitä wikiin että linkki on .xls?
Ja jos linkin URL pysyisikin samana, miten kannattaisi merkitä vuosiluvut jotka aina muuttuvat? 20xx?
Nelg (keskustelu) 21. joulukuuta 2012 kello 14.57 (EET)[vastaa]