Keskustelu:Agderin yliopisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Miksi tämä on englanninkielisellä nimellä? Olisiko suomenkielinen nimi kuitenkin Agderin korkeakoulu? --Silvonen 6. toukokuuta 2007 kello 07.32 (UTC)

Vaihdan nimen. --Silvonen 12. toukokuuta 2007 kello 05.17 (UTC)
Itse asiassa, tämän lähteen mukaan http://www.norja.fi/education/education/higher/higher.htm noista "University Collegeista" pitäisi käyttää ilmaisua "valtionkorkeakoulu"... Eli pannaan tämä nyt vielä 12 päiväksi ihan ihka oikealla nimellä voimaan :-). Tämä on myös aiheellista muistaa, jos noista muista reilusta paristakymmenestä University Collegesta tehtäisiin juttua - aikanaan jätin tuon alkukielisen nimen, koska en tiennyt oikeasta käännöksestä, ja tuo University College ei ole ihan sama kuin suomalaisen järjestelmän "korkeakoulu". Mutta norjalaisten itsensä suomennoksen mukaan siis 12 päiväksi näin.Tetopa 20. elokuuta 2007 kello 09.20 (UTC)

Nimi vaihtuu korkeakoulusta yliopistoksi 1.9.2007. Artikkeli oli yritetty siirtää leikkaamalla ja liimaamalla nimelle Agderin yliopisto, mutta siirto pitäisi tietysti tehdä siirtämällä. Artikkeliteksti oli näköjään jo kirjoitettu ikään kuin olisi syyskuu, mutta muutin aikamuotoja, koska ensi kuuhun on sentään vielä 12 päivää. --Silvonen 20. elokuuta 2007 kello 03.20 (UTC)

Ajattelin tehdä homman jo valmiiksi - siirtohan ei onnistunut, kun tuo uud. ohjaussivu jo oli voimassa ja ajattelin tehdä homman noin ihan kuin käytännössä toimimaan (lopputuloshan on sama metodista riippumatta, eikä keskusteluakaan ole ollut kuin tuo monologi tuossa yläpuolella). Mutta jos sinulla riittää energiaa palata tekemään homma sitten juuri ko. päivänä ja korjata aikamuodot, niin mikäs siinä. Kunnioitettavaa täsmällisyyttä.Tetopa 20. elokuuta 2007 kello 08.22 (UTC)
Lopputulos ei ole ihan sama: leikkaaminen ja liimaaminen on kiellettyä, koska se hävittää sivun muokkaushistorian. --Silvonen 20. elokuuta 2007 kello 09.06 (UTC)
Joo, samaa mieltä tuosta. Tässä tapauksessa olin itse tehnyt ja käytännössä muokannut tuon koko jutun, joten rohkenin homman tehdä (koska tässä tapauksessa lopputulos olisi ollut käytännössä sama, ja tiesin, ettei hommasta häviä). Mutta hyvä kun olet tarkkana :-).Tetopa 20. elokuuta 2007 kello 09.09 (UTC)
Nonnih, nyt tämä sitten pitäis siirtää...Tetopa 2. syyskuuta 2007 kello 20.04 (UTC)