Keskustelu:Abbeydorney

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mitähän erikoista tässä yhdessä 1000 asukkaan kylässä on? --ML 25. maaliskuuta 2007 kello 19.48 (UTC)

Tarvitseeko siinä jotain ihmeellistä olla? Zacke 26. maaliskuuta 2007 kello 13.54 (UTC)
Eikö olisi fiksumpaa tehdä artikkelit ensin suuremmista yksiköistä ennen kuin niiden kyliä alkaa tekemään? Suomen kylät ehkä ovat merkittäviä, mutta "tämä ei ole Suomen Wikipedia"-teesi (jonka mukaan kaikki ulkomaalaiset kohteet ovat suomalaisten kanssa yhtä merkittäviä) on kyseenalaistettu sekä teoriassa että käytännössä ja muistaakseni täältä on jotkut Färsaarten kylät tai vastaavat aiemmin poistettu äänestyksellä. --ML 26. maaliskuuta 2007 kello 14.37 (UTC)
Olen laajentanut jo kaikkia Irlannin provinsseja koskevia artikkeleita paitsi Ulsteria, joka on vielä osittain kesken. Olen laajentanut myös huomattavasti Irlannin kreivikuntia koskevia artikkeleita, mm. Corkin. Irlannin merkittävimmistä saaristakin olen jo ehtinyt kirjoittaa. Eli miksei nyt sitten vaikka kaupungeista? Löytyyhän tästä Abbeydorneystä artikkeli ruotsinkielisestä Wikipediastakin, miksi se siis tulisi poistaa täältä? Jospa jokainen keskittyisi artikkelien kirjoittamiseen, ei poistamiseen, saataisiin paljon enemmän aikaan. Ei ruotsinkielistä Wikipediaa saavuteta poistamalla artikkeleja, eikös? Arvostaisin suuresti jos jättäisit tämän artikkelin rauhaan. Zacke 26. maaliskuuta 2007 kello 15.07 (UTC)
Tuskin viitsin laittaa tätä poistoäänestykseen, mutta eikö nyt kumminkin olisi järkevämpää aloittaa Irlannin kuntien väsääminen vaikka suurimmasta päästä mieluummin kuin aakkosten alkupäästä? On hieman epäsuhtaista, että luokassa Luokka:Irlannin kaupungit on vain muutama isointa ja tärkeintä kaupunkia plus pari tuhannen asukkaan tusinakylää, koska ne sattuvat olemaan aakkosten alkupäässä. Kun jatkat tähän malliin, on kohta enemmistö Irlannin kaupunkien tarjonnastamme näitä tuppukyliä. Kestää todella pitkään, ennen kuin tuo lista [1] tulee meillä täyteen. --ML 26. maaliskuuta 2007 kello 15.34 (UTC)
Juu, tällä hetkellä työn alla 4 artikkellia suurista irlantilaisista kaupungista. Myös pari kreivikuntaa valmistumassa piakoin kuten myös artikkeli puuttuvasta provinssista. Mutta hiljaa hyvä tulee ja pienetkin kaupungit ovat tärkeitä:) Ja niinkun jo aikasemmin sanoin, niin onhan nuo artikkelit ruotsinkielisessäkin Wikipediassa. Zacke 26. maaliskuuta 2007 kello 16.58 (UTC)

Ruotsinkielistä wikipediaa ei kannata käyttää perusteluna tai muutenkaan vertailukohteena. Siellä on kyllä määrällisesti paljon artikkeleita, mutta niistä tyyliin 2/3 on (mini)tynkiä. --Velma 26. maaliskuuta 2007 kello 17.09 (UTC)

Huomasit varmaan, että nämä on selvästi ruotsinkielisiä pidempiä ja kattavampia. Tasan yhtä paljon tietoa kuin englanninkielisessä Wikipediassa Zacke 26. maaliskuuta 2007 kello 18.26 (UTC)
Sehän siinä juuri oli ideana että suurin osa suomenkielisistä artikkeleista on automaattisesti kattavampia kuin vastaavat ruotsinkieliset.... En-wiki onkin laadullisesti parempi vertailukohde. --Velma 27. maaliskuuta 2007 kello 05.10 (UTC)