Henley Business School

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Henley Business School
Henley Business School logo.jpg
Perustettu 1945
Dekaani John Board
Henkilökunta yli 150
Opiskelijoita 7 000 (2012)
Sijainti Henley-on-Thames, Britannia
Sivusto www.henley.reading.ac.uk

Henley Business School on Readingin yliopistoon kuuluva englantilainen kauppakorkeakoulu, joka on perustettu 1945.

Henley Business Schoolilla on kaikki kolme laatuakkreditointia, joita myönnetään kauppatieteellisille oppilaitoksille. Kolmoisakkreditointiin kuuluvat AMBA, EQUIS ja AACSB. Henleyllä on sijoittunut useasti hyvin esimerkiksi The Economistin ja Financial Times laatuarvosteluissa. Henley on myös maailman kolmanneksi suurin MBA-koulutuksen tarjoaja. [1]

Henley Business Schoolilla on valikoimassa 30 erilaista tutkintoa, ja se on tunnettu laajasta MBA-ohjelmien valikoimasta, kuten esim. Flexible Executive MBA:sta, jota toteutetaan 10 eri maassa. Opiskelijoita on yli 7 000 yli 140 maassa;lähde? osa opiskelee pääkampuksilla Englannissa, osa muualla maailmassa. Kansainvälisen alumniverkoston laajuus on yli 35 000 valmistunutta.lähde?

Henley Suomessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Henley Business School on toiminut Suomessa vuodesta 1986 ja toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa. Suomen tarjontaan kuuluvat työn ohessa opiskeltava Flexible Executive MBA sekä räätälöidyt liikkeenjohdon koulutukset. Ohjelmat on suunnattu pääosin kokeneille johtajille ja työelämän konkareille yrityskoosta tai yrityksen toimialasta riippumatta. Flexible Executive MBA -ohjelma alkaa kaksi kertaa vuodessa ja siihen voi hakea ympäri vuoden. Oppilaiden keski-ikä Suomen ohjelmissa on MBA-infotilaisuuksien mukaan noin 38 vuotta.lähde? Henley Suomi palvelee myös Venäjän ja Baltian markkinoita.

Koulutus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • МВА ja EMBA
  • Flexible Executive MBA on osa-aikainen, 24+ kuukautta kestävä, työn ohessa suoritettava EMBA-ohjelma. Ohjelma toteutetaan blended learning -mallilla, joka mahdollistaa tarvittaessa opiskelun ulkomailta käsin. Helsingin toimiston lisäksi ohjelmaa hoitaa 9 muuta toimistoa ympäri maailmaa
  • Executive MBA on osa-aikainen, 21 kuukautta kestävä työn ohessa suoritettava EMBA-ohjelma, joka toteutetaan Englannissa Greenlandsissa Henley-on-Thamesin kampuksella. Ohjelma on suunnattu työuran keskivaiheessa oleville päättäjille.
  • Full-time MBA on kokoaikainen, 12 kuukautta kestävä MBA-ohjelma, joka toteutetaan Englannissa Whiteknights-kampuksella Readingin yliopistossa. Ohjelma on suunnattu työuran alkuvaiheessa oleville.
  • Corporate MBA
  • MBA for Project Management
  • MBA for Music Industry
  • DBA (Doctor of Business Administration)

Opiskelu suoritetaan kokonaan englanniksi.

Maine[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Henley on yksi maailman 57 kauppatieteellisestä korkeakoulusta, joille on myönnetty kolmoisakkreditointi. Maailmassa on arviolta noin 13670 rekisteröityä bisneskoulua.

Vuonna 1991 Henleylle myönnettiin Royal Charter merkiksi opetuksen laadusta. Vuonna 2006 Henleylle myönnettiin Queen's Awards for Enterprise koulun kansainvälisestä toiminnasta.

Henley Business School on yksi maailman monialaisimmista kauppatieteellistä opetusta tarjoavista korkeakouluista ja kolmanneksi suurin MBA-kouluttaja [2] Full-time MBA -ohjelman kansainvälinen ranking vuodelta 2012 on 42 (The Economist)[3]. The Economist arvioi verkostoitumispotentiaalin ja oppilaslaadun parhaaksi maailmassa[4]. Executive MBA -ohjelman kansainvälinen sijoitus vuodelta 2012 on 53 (Financial Times).[5]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]