DiViA-foorumi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

DiViA-foorumi on Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) järjestämä digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen foorumi. DiViA on lähtenyt liikkeelle akateemisesta tutkimusprojektista Digitaalinen viestintä ja asiakkuudet vuonna 2002. DiViA-foorumin puheenjohtajana toimii pitkänlinjan asiakkuus- ja digitutkija sekä konsultti Mika Raulas. [1]

DiViA-jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DiViA-foorumin seminaarien yleisö (divialaiset) ovat pääsääntöisesti suomalaisten suurien ja keskisuurien yritysten markkinointijohdosta sekä asiantuntijoista, myynnistä, liiketoiminnan kehittäjistä sekä liiketoimintajohtajista ja -päälliköistä. Lisäksi DiViA-foorumissa on mukana arvoketjun toimijoita kuten markkinointi- ja digitoimistoja sekä mediayrityksiä.

DiViA-seminaarit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DiViA-foorumi kokoontuu seitsemässä seminaarissa ja yhdessä tai kahdessa pienryhmäkeskustelussa vuosittain. Seminaarien teemat ovat seuraavat: Tulevaisuus, Kuluttajakäyttäytymisen muutos, Markkinointiviestintä ja brändi, Asiakkuudet ja myynti, Uudet teknologiat ja markkinoinnin palvelut, Strategia ja liiketoimintamallit, Yhteenveto – Mitä opimme ja mitä muutimme? Seminaareissa on paikalla aina noin 200 divialaista.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.divia.fi (Arkistoitu – Internet Archive)