Bestikset ain

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kansikuva suomalaisesta julkaisusta.

Bestikset ain (alkuperäiseltä nimeltä Best Friends For Life) on ensimmäinen Trollz-elokuva. Elokuva koostuu kolmesta ensimmäisestä jaksosta, tai itse asiassa jaksot ovat pätkiä elokuvasta. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 2005 ja Suomessa 16. elokuuta 2006.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Kaikki alkaa siitä, kun Amethystin kivi alkaa hohtaa. Trollitytöille se merkitsee taikavoimien saamista. Amethystille tulee pakahtuva tarve kertoa ystvilleen, nämähän ovat varmasti niin iloisia Amethystin puolesta. Mutta kuinkas käykään: Amethystin ensimmäinen taika onnistuu niin hyvin, että Ruby tulee Amethystille kateelliseksi. Varsinkin kun eräs väärinkäsitys saa Rubyn lopulta raivon partaalle. Hän erottaa Amethystin ryhmästä, lopullisesti tai niin hän ainakin sanoi. Safiirin, Onyxin ja Topazin pitää keksiä keino saada tytöt takaisin yhteen ennen kuin on liian myöhäistä.

Trollitytöt joutuivat etsimään salaista alttaria syvältä Aavemetsistä.

Ruby, Topaz, Onyx ja Safiiri vievät Amethystin Taikakauppaan ostoksille. Lopulta tytöt kokeilevat uusia helmiä ja tekevät vahingossa suuren virheen yhdellä. He muuttavat Coalin jääpatsaaksi ja salaperäinen Obsidian kertoo, että jos taikaa ei kumota tarpeeksi ajoissa, Coal sulaa. Tytöt menevät etsimään salaperäistä alttaria Aavemetisen syvyyksistä ja saavat huomata, että ystävät ovat tarpeen tiukoissa tilanteissa.

Ensimmäinen koulupäivä alkoi melko kehnosti.

Ensimmäinen koulupäivä alkaa ja Amethystiä jännittää. Onneksi hänen äitinsä auttaa häntä. Koulupäivä ei kuitenkaan ala oikein hyvin. Tytöt myöhästyvät ja inhottava Coral ystävineen aiheuttaa ongelmia. Tytöt löytävät ihmeellisen pikkuisen koiran, Snarfin, mihin Topaz ihastuu. Tyttö piilottaa koiran laukkuunsa. Seuraavaksi rehtori löytää tytöt käytäviltä väärennettyjen kulkulupien kanssa ja he joutuvat hänen puhutteluun. Kaiken lisäksi Snarf muuttuu hirviökoiraksi ja yrittää anastaa Amethystin kaulakorun. Onneksi viiden taika on taas lähellä.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Tietoja elokuvasta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alkuperäisnimi: Best Friends For Life
  • Kesto: noin 65 minuuttia
  • Ikäraja:7
  • Kielet: Hollanti, Suomi ja Englanti. Kuulovammaisille Englanti.

Suomenkielisissä äänirooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muun muassa nämä henkilöt esiintyvät elokuvassa.