Bella Hartley

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Bella Hartley (oikealta nimeltään Isabella Hartley) on kuvitteellinen hahmo australialaisessa nuortensarjassa H2O: Just Add Water. Häntä näyttelee Indiana Evans.

Kuka on Bella?[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bella tulee H2O:hon vasta 3. tuotantokaudella Emman lähdettyä maailmanympärysmatkalle. Bella on myös merenneito ja hänen voimansa on veden muutaminen gelatiiniksi ja kovettaminen kiteiksi. Bella tuli merenneidoksi jo 9-vuotiaana, kun he asuivat Irlannissa ja Bella löysi sieltä samanlaisen kuutamoaltaan kuin Mako-saarella. Bella sai tietää Cleon ja Rikkin olevan merenneitoja, kun vesilonkero veti Rikkin veteen Rikki`s baarin avajaisiltana ja Bella näki Rikkin pyrstön hänen kastuttuaan. Cleo hyppäsi veteen pelastamaan Rikkiä. Bellan seuratessa Cleoa veteen, näki Bella veden alla Cleonkin olevan merenneito. Bella laulaa Rikki`s -baarissa bändin kanssa.

Luonne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bella on luonteeltaan hauska ja iloinen. Bella on myös pirteä ja joskus vähän höpsö. Hän on myös kaunis ja temperamenttinen. Useat pojat yrittävät flirttailla hänelle, mutta Bella ei kiinnitä siihen huomiota.

Ulkonäkö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bellalla on kullanruskeat hiukset ja sinivihreät silmät. Bella on noin 165 senttimetriä pitkä. Koskettuaan veteen Bella muuttuu merenneidoksi. Bella pitää ihmisenä ollessaan mustaa kaulakorua, jossa on sininen "kide". Kide on peräisin luolasta, joka sijaitsee Irlannissa, jossa Bella muuttui merenneidoksi.

Rakkauselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjassa Bella ihastuu Williin, jota 3. tuotantokaudella esittää Luke Mitchell. Myöhemmin he alkavat seurustelemaan. Will saa tietää Bellasta, Rikkistä ja Cleosta ja lupaa, ettei kerro heistä kenellekään.