Armor King (Tekken)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Armor King I
Luoja(t) Namco
Ensi-
esiintyminen
Tekken 1
Henkilötiedot
Koko nimi Armor King (Taiteilija nimi)
Status Kuollut
Ammatti Ammattipainija
Sukupuoli Mies
Ikä Tuntematon
Kotipaikka Meksiko
Luonteenpiirteet Ei yliluonnollisia kykyjä. Käyttää tehokkaita painijan liikkeitä.
Suhteet
Tutut King,ystävä, Armor King II, veli

Armor King on kahden eri fiktiivisen Tekken-hahmon nimi. Armor King I oli mukana ensimmäisestä Tekkenistä lähtien ja Armor King II esiteltiin Tekken 5: Dark Resurrectionissa.

Armor King I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Armor King oli osallistunut The King Of Iron Fist -turnaukseen tasatakseen tilit King -nimisen ammattilaispainijan kanssa, jonka kanssa oli menettänyt toisen silmänsä painikehässä. Armor King kantoi syvää kaunaa tästä ja otti osaa turnaukseen ja toden totta voittikin Kingin. Kaksi vuotta sitten käydyn ”ystävyysottelun” jälkeen kahdelle painijalle oli kehittynyt luja ystävyys-suhde. Ennen neljättä turnausta, Armor Kingin surmasi baaritappelussa australialainen humaltunut Craig Marduk. King maksoi myöhemmin miehen takuut tasatakseen tilit.


Armor King II
Luoja(t) Namco
Ensi-
esiintyminen
Tekken 5:DR
Henkilötiedot
Koko nimi Armor King II(Taiteilija nimi)
Status Aktiivinen
Ammatti Ammattipainija
Sukupuoli Mies
Ikä Tuntematon
Kotipaikka Meksiko (ehkä)
Luonteenpiirteet Ei yliluonnollisia kykyjä. Käyttää tehokkaita painijan liikkeitä.
Suhteet
Tutut Armor King I, veli, King II, Craig Marduk

Armor King II[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viidennellä turnauksella itseään Armor Kingiksi nimittävä tuntematon henkilö osallistui turnaukseen. Tämä antoi Mardukille kunnon selkäsaunan ja jatkoi pidemmälle. King vakuuttui miehen ilmiömäisestä painitaidoista ja alkoi pikkuhiljaa miettiä, että oliko kyseessä Armor Kingin paluu. Mies vain ei ollut tuntevinaankaan Kingiä. Kingin ja Mardukin ystävystyttyä he halusivat selvittää Armor Kingin todellisen minän, ja miksi hän runteli Kingiä ja Mardukia niin armotta. Loppuvideoissa Armor King saapuu hautausmaalle, jossa Marduk kaivaa Armor Kingin hautaa esiin, mutta Armor King makaa yhä arkussa kuolleena. Armor King (II) saapuu haudalle ja sanoo Mardukille olevansa alkuperäisen veli.