Wikipedia:Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi/Verkostomarkkinointi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  Tämä sivu on arkisto alla mainitun artikkelin suositellut artikkelit -äänestyksestä. Älä muokkaa tätä sivua. Uudet kommentit ja mielipiteet asiasta tulee sijoittaa asiaankuuluvien artikkelien keskustelusivuille.
  Äänestyksen tulos oli: hylätty

Verkostomarkkinointi[muokkaa wikitekstiä]

Vertaisarvioinnissa ei uusia viestejä kahteen viikkoon. Perustelut vastaväitteille annettu eikä uusia vastaväitteitä ole esitetty.

Äänestys päättyy 4. kesäkuuta 2007

phaipola 21. toukokuuta 2007 kello 19.14 (UTC)phaipola

Kannatan[muokkaa wikitekstiä]

Vastustan[muokkaa wikitekstiä]

  1. En sanoisi tätäkään ss-tasoiseksi. --junafani (löpinät) 22. toukokuuta 2007 kello 18.45 (UTC)
  2. Tekstin muotoilu on paikoitellen niin puutteellista että ei voi muuta kuin vastustaa. --Velma 28. toukokuuta 2007 kello 15.42 (UTC)
  3. Kovin on nihkeästi kritiikkiä. --Hapo 3. kesäkuuta 2007 kello 05.03 (UTC)

Keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Johdannossa on tämmöinen: "Verkostomarkkinoinnista käytetään myös nimitystä monitasomarkkinointi, mikä kuvaa monitasoista palkkioiden maksamisen periaatetta: edustajien sijoittumista pyramidikaaviossa ja palkkiojärjestelmän hierarkiassa eri tasoille. Jotkut yritykset ja markkinointiorganisaatiot käyttävät toiminnastaan muita nimiä kuin monitasomarkkinointi ja verkostomarkkinointi. He yrittävät välttää tällä tavalla verkostomarkkinoinnin julkisuudessa saamaa huonoa mainetta, mikä johtuu kaupankäynniksi naamioidun laittoman rahankeräyksen ja pyramidipelien toiminnasta, jota harjoitetaan verkostomarkkinoinnin ja monitasomarkkinoinnin tapaan. Vaihtoehtoisia nimiä toiminnalle ovat muun muassa suosittelumarkkinointi, Team marketing, verkostopohjainen markkinointi, franchise-edustaminen, franchise-edustajana toimiminen, people´s franchising ja Peoples Franchise. Ala tunnetaan myös sen englanninkielisillä nimillä network marketing ja multi-level marketing eli MLM." Lähdettä on kovin vaikea löytää, vaikka lähdeviitteitä onkin runsaasti. --Höyhens 26. toukokuuta 2007 kello 16.05 (UTC)