Käyttäjä:Kruununoksa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hei. Olen Kruununoksa ja tavoitteenani on päivittää wikipediassa olevia autourheiluun liittyviä artikkeleita säännöllisesti. Tulosluettelon päivittäminen voi olla vaikeaa, jos luetteloon ei ole olemassa lähdettä, mutta pyrin päivittämään luetteloja sen mukaan, kun saan selville kilpailutulokset.

Olen viimeaikoina perehtynyt pääosin fi-wikistä puuttuvien sota-artikkelien kirjoittamiseen. Kuitenkin jokunen käyttäjä on jatkuvasti vetänyt herneen nenäänsä siitä, etten ole kirjoittanut artikkeliini lähteitä, vaan olen kopioinut artikkelini vieraskielisen wikipedian sivuilta ja yrittänyt lyhentää siitä epäkohtia pois. Jos olen suoraan kopioinut artikkeliin lähteet, niin ne on poistettu tarkistamattomana. Jos taas en lisää lähteitä, niin siitä tulee lisää moitteita. Eikö muka ole parempi että kopioi lähteet, jotka ovat jo olemassa muissa wikipedioissa kuin joutua jatkuvasti seuraamaan niiden poistoa.

Huomautan vielä että ip-osoite 62.72.229.12 EI ole veljeni vaan naapurini, jolla on samoja kiinnostuksen kohteita, kuin pikkuveljelläni oli.