Tiedosto:Patron in Ohmatdyt, 28 April 2022 (03).jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(768 × 960 kuvapistettä, 62 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
Русский: Патрон, талисман черниговских пиротехников, прибыл в киевскую детскую больницу «ОХМАТДЕТ» на лекцию про угрозы безопасности.
English: Patron, landmine finder and mascot of the State Emergency Service of Ukraine, visited a lection about safety hazards in Kyiv children's hospital Ohmatdyt.
Українська: Original description: Навіть якщо ти маленький і обставини, від тебе незалежні, змушують боротися за своє життя і місце під сонцем - НЕ ЗДАВАЙСЯ. Йди до кінця, борися і ніколи не отпускай лапи. Рий землю на шляху до своєї мрії та не дозволяй обставинам зневіритись.

Саме про це, а також про актуальні загрози безпеці дітей розповідав сьогодні наш малюк Патрон діткам у столичному ОХМАДИТі. Для цього він приїхав з Чернігова, де щодня допомагає своєму господарю у боротьбі із вибухонебезпечними наслідками воєнних дій. Маленький пес, який вже став справжнім символом боротьби із гігантською кремлівською машиною убивств, подолав кількасот кілометрів і зустрівся із тими, хто так само гостро потребує підтримки у цей страшний час. Війна неодмінно завершиться і кожен хлопчик та дівчинка, які нарешті зможуть вільно гуляти улюбленими вулицями, мають знати, що ворог лишив після себе чимало підступних "подарунків". Саме тому фахівці з запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС і провели цей важливий безпековий захід. Окрім корисних знань учасники також отримали чимало задоволення від спілкування з такими лекторами. А ми нагадуємо: Великі герої необов'язково великі, а от вибухонебезпечні предмети обов'язково небезпечні. Тому повторюємо: побачили боєприпас, залишки снарядів чи ракет, розтяжки або ж взагалі підозрілі предмети, які знаходяться там, де не мають бути - телефонуйте 101 або 102.

Пам'ятайте! Кожного разу, коли ви не дотримуєтесь правил безпечної поведінки із вибухонебезпечними предметами - десь на Чернігівщині засмучується один Патрон.
Päiväys
Lähde https://www.facebook.com/photo/?fbid=362635389237690&set=pcb.362635542571008 (the whole post)
Tekijä State Emergency Service of Ukraine

Lisenssi

w:fi:Creative Commons
nimeäminen
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.
Nimeä: Dsns.gov.ua
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

28. huhtikuu 2022

image/jpeg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen29. huhtikuuta 2022 kello 12.48Pienoiskuva 29. huhtikuuta 2022 kello 12.48 tallennetusta versiosta768 × 960 (62 KiB)SneeuwschaapUploaded a work by State Emergency Service of Ukraine from https://www.facebook.com/photo/?fbid=362635389237690&set=pcb.362635542571008 ([https://www.facebook.com/MNS.GOV.UA/posts/362635542571008 the whole post]) with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

  • Käyttö kohteessa haw.wikipedia.org