Tiedosto:Outer Dark - Cormac McCarthy.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 006 × 1 491 kuvapistettä, 445 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Cover of Outer Dark, the second novel by American author Cormac McCarthy.
Päiväys
Lähde Abe Books (direct link to jpg). Cropped and lightly retouched by uploader.
Tekijä Jacket design by Muriel Nasser; published by Random House.
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)
No permission is required. The simple design—the title and author name over a plain white background—do not meet the threshold of originality and are eligible for copyright protection.

Lisenssi

Tämä kuva on public domainissa, koska tämä kuva on skannattu tai kopioitu tekijänoikeuksiltaan vanhentuneesta kirjasta tai muusta kaksiulotteisesta teoksesta. Koska skannaus tai kopiointi ei ylitä teoskynnystä, myös tämän kuvan katsotaan olevan public domainissa. Kuvan lähde on public domainissa seuraavasta syystä:
Tämä tiedosto ei ylitä teoskynnystä, joten se ei saa tekijänoikeuden suojaa.

Älä merkitse tällä mallineella maalauksista otettuja valokuvia. Merkitse ne mallineella {{PD-Art}} näin: {{PD-Art|Tekijänoikeusmalline}}. Huomaa, että myös valokuvan on oltava public domainissa, jos maalaus on Pohjois-Euroopassa, Espanjassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivulla Commons:When to use the PD-scan tag selitetään milloin ja miten tätä mallinetta tulisi käyttää. Tämä malline on tarkoitettu kuviin, joiden kirkkautta, kontrastia, värejä tai terävyyttä on säädetty tai ei tiedetä, onko muutoksia tehty. Nämä muutokset eivät ylitä yleensä teoskynnystä. Tätä mallinetta ei tarvitse käyttää jos kyseessä tiedetään olevan muokkaamaton kuva.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen12. elokuuta 2019 kello 00.14Pienoiskuva 12. elokuuta 2019 kello 00.14 tallennetusta versiosta1 006 × 1 491 (445 KiB)Blz 2049== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{en|1=Cover of ''Outer Dark'', the second novel by American author Cormac McCarthy.}} |Source=[https://www.abebooks.com/servlet/BookDetailsPL?bi=12350230383 Abe Books] ([https://pictures.abebooks.com/MHORNBURG/12350230383.jpg direct link to jpg]). Cropped and lightly retouched by uploader. |Date=1968 |Author=Jacket design by Muriel Nasser; published by Random House. |Permission=No permission is required....

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto