Tiedosto:Національний контингент у ДР Конго отримав нову вертолітну техніку (31860558211).jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 600 × 1 200 kuvapistettä, 594 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus

Понад 11 місяців особовий склад 18 окремого вертолітного загону виконує завдання Місії ООН зі стабілізації у ДР Конго. Інтенсивність польотів українських льотчиків на африканському континенті надзвичайно висока. Водночас, керівні документи Місії передбачають і певний ресурс для авіаційної техніки, яку потрібно замінювати після визначених годин нальоту. Наприкінці року, у грудні, з України, військовослужбовці національного контингенту отримали три вертольоти Мі-24 і два Мі-8. Дані машини пройшли повний цикл капітально-відновлювальних робіт на Конотопському авіаремонтному заводі. Ротація вертолітної техніки у ДР Конго проходила на аеродромі міста Кісангані, що майже за 500 кілометрів від базового табору українців. – Перебазування на 6 тисяч кілометрів, з України в Конго 5 вертольотів процес не простий, – розповідає заступник командира 18 овз з інженерно-авіаційної служби підполковник Юрій Хромов. – Якщо навіть не враховувати оформлення дозвільних документів з прольоту вантажного літака через повітряний простір декількох країн у неспокійному регіоні, існує безліч технічних особливостей при завантаженні. Наприклад цього разу, вперше з початку ротацій у ДР Конго ми завантажували в АН-124 «Руслан» не 4 вертольоти, як зазвичай, а 5. Якщо за типовою схемою з Мі-24 демонтувати лопаті несучого і рульового гвинта, консолі крила, стабілізатор, то з Мі-8 окрім лопатів і паливних баків довелося знімати хвостову балку. Враховуючи, що стоянка вантажного «Руслана» річ не дешева, усі роботи ми провели дуже швидко. В умовах 40 градусної спеки процес розвантаження-завантаження п’яти машин зайняв близько 8 годин. В цілому інженерно-авіаційний склад загону за 4 дні провів демонтажні роботи з вертольотів, день зайняло саме завантаження і 4 дні знадобилося на монтаж новоприбулих машин. Після опробовування та ознайомчого польоту нової техніки на аеродромі Кісангані, льотчики здійснили переліт на базовий майданчик контингенту у місті Гома. Там, одразу по прибутті вертольотів представники Місії провели сертифікацію. А вже наступного дня українська авіаційна техніка була задіяна у багатонаціональній операції Місії. Варто додати, що у середині грудня, ще однин літак з України, Ан-12, доставив майно особовому складу 18 окремого вертолітного загону.

Помічник командира по зв’язкам зі ЗМІ підполковник Анатолій Стельмах, ДР Конго
Lähde Національний контингент у ДР Конго отримав нову вертолітну техніку
Tekijä Ministry of Defense of Ukraine

Lisenssi

w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 2.0 Yleinen -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Tämän tiedoston julkaisi alunperin Flickrissa käyttäjä Ministry of Defense of Ukraine, ks. linkki alkuperäiseen tiedostoon. Bottitunnus FlickreviewR tarkasti sen 11. tammikuuta 2017 ja vahvisti, että se lisensoitiin lisenssin cc-by-sa-2.0 ehtojen mukaisesti.

11. tammikuuta 2017

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta
Aéroport international de Kisangani Bangoka

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

0,005 sekunti

7,78 millimetri

image/jpeg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen12. tammikuuta 2017 kello 00.04Pienoiskuva 12. tammikuuta 2017 kello 00.04 tallennetusta versiosta1 600 × 1 200 (594 KiB)TmTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto