Keskustelu:WWE

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisikö artikkelissa perehtyä enimmäkseen WWE organisaatioon ja sen toimintaan? Nykyiset ja vanhat painijat voitaisiin listata erillisille sivuille ja linkittää artikkeliin. Tälläinen on käytäntö on esim. englanninkielisessä Wikipediassa ( List_of_professional_wrestlers & List_of_previous_WWE_wrestlers ). --Gurumasa 8. heinäkuuta 2005 kello 19:46:08 (UTC)

Enimmäkseen joo, mutta koska mainittujen painijoiden tarkoitus artikkelissa oli kuvata toiminnan luonnetta eikä luetteloida, ei kuvauksia kannata mielestäni kokonaan poistaa. Tarkoitus oli siis vain muutamien esimerkkien kautta valottaa mistä on kysymys. Ne voitaneen poistaa sitten, jos tämä artikkeli kasvaa liian pitkäksi. Toistaiseksi palautin osan listasta. --Hasdrubal 12. heinäkuuta 2005 kello 17:18:14 (UTC)

Minä voin alkaa päivittelemään tuota sivua, ja tehdä tuollaisen rosteri jutun. Tuo tämänhetkinen käytäntö on aika huono, koska tuolla voi spoilaantua helposti. -- CanWol 6. helmikuuta 2006 kello 16.07 (UTC)

Äläkähän pojat muokatko sitä roster sivua, että joku voitti jonkun. Ei täällä ole tarkoitus spoilata! -- CanWol

Näköjään joku idiootti on muokannut artikkelia ja poistanut kaikki tekstit.

-Vesikaivo-


Mistä lähtien Hell In a Cell on ollu PPV? ??? Ja eikös The Bash ollu Ennen Night of championchipsiä?


Noi on vanhoja, niihin ei kannata luottaa. Ja kyllä, Hell in a Cell on PPV, missä on 3 matsia ainoastaan: ECW Championista, WWE ja World Heavyweight Championshipista.


Lopettakaa se turha muokkaaminen!

[muokkaa wikitekstiä]

Tästä artikkelista on nyt poistettu se olennainen teksti, joten voisiko joku palauttaa sen tai tehdä uuden? Lopettakaa myös se Unified WWE Tag Team Championshipin muokkaaminen Unified WWE Tag SENI Championshipiksi, kyseinen mestaruudet eivät ole tuon nimisiä!


Turha kappale artikkelissa

[muokkaa wikitekstiä]

En ymmärrä miksi artikkelissa on kokonainen kappale vain yhdelle henkilölle tapahtuneesta onnettomuudesta? Owen Hart ei todellakaan ole ainoa ennenaikaisesti kuollut ammattipainija, joskin tuo tapaus on tietääkseni ainutlaatuinen. Owen Hart -kappaleella ei ole juurikaan tekemistä WWE:n kanssa, joten siksi ehdotankin tuon kappaleen poistamista ko. artikkelista. Huom! Olisi kiva jos viitsisitte laittaa allekirjoituksenne kommentteihinne.

Weijo 16. kesäkuuta 2010 kello 20.53 (EEST)[vastaa]

Millo onkohan wwe tulee takaisin suomee Samppa000222 (keskustelu) 11. lokakuuta 2016 kello 19.41 (EEST)[vastaa]